حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد فرزندان امام کاظم (ع) مدفون در ایران توضیح بفرمایید.
امام کاظم (ع) کثیر الاولاد بوده است، و از فرزندان سلبی ایشان غیر از حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، سه بزرگوار دیگر هم در ایران مدفون است؛ احمد بن موسی (ع) معروف به شاهچراغ، و برادرش محمد بن موسی کاظم (ع) در شیراز مدفون است. و حمزه بن موسی (ع) در شهر ری، قبل از حضرت عبدالعظیم حسنی در آنجا دفن شده است.
نوع سادات موسوی از نسل امام کاظم (ع) می باشد. و حضرت غیر از اینها هم فرزندانی داشته است، و سایر امام زادگان معلوم نیست همه شان که از فرزندان سلبی و بلافصل حضرت (ع) باشد، ممکن است که با واسطه از جمله ی فرزندان حضرت (ع) باشند.
کتابهای مربوط به امام زادگان در هر استانی را، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری چاپ کرده است، و علاوه بر آن، در کتاب منتهی الامال مرحوم شیخ عباس قمی، و کتاب «التواریخ» حاج ملاهاشم خراسانی در بخش زندگی امام کاظم (ع)، به فرزندان حضرت (ع) و محل دفن آنها را اشاره کرده است.