سوالات و شبهات پرسشنامه:
1. خدا که به عبادت ما نیاز ندارد پس چرا برای آن پاداش قرار داده است؟
2. هدف خداوند با وجود این‌که از عاقبت ما خبر دارد، پس چرا ما را آفریده است؟
3. چرا وقتی در مورد خدا سوال می‌کنیم، می‌گویند کافر می‌شوید، مگر خدا ما را به تفکر دعوت نکرده است؟
4. اگر در پذیرش دین اجباری نیست پس چرا خدا می‌خواهد بندگانش او را بپرستند؟
5. چرا در قرآن، خدا با ضمیر "هو" آمده است، آیا خدا از جنس مذکر است؟
6. آیا چهره‌ی خدا قابل دیدن است؟
7. خدا قبل از این‌که چیزی بیافریند به چه کاری مشغول بوده است؟
8. آیا خدا نوری است که به همه جا می‌تابد، مثل نور خورشید؟
9. آیا قبل از آدم و حوا، انسان‌های دیگری نیز زندگی می‌کرده‌اند؟
10. آیا انسان، اولین آفریده خداست؟
11. چرا از بین آن همه پیامبر، وقتی نام حضرت محمد (ص)، را می‌شنویم باید صلوات بفرستیم؟
12. اگر خدا همه‌ی پیامبران را برای هدایت به دین اسلام فرستده است، پس چرا پیامبران با ادیان مختلف آمدند؟
13. چرا بیشتر پیامبران و امامان، عرب بودند؟
14. فرزندان آدم و حوا چرا با هم ازدواج کردند؟ (ازدواج خواهر و برادر)؟
15. آیا همه‌ی پیامبران، مرد بودند؟
16. چرا حضرت یعقوب (ع)، بین فرزندان خود فرق می‌گذاشت؟
17. در فیلم یوسف (ع)، چرا حضرت یعقوب (ع)، برای پسرش بیش از اندازه گریه و زاری کرد و به جای انجام رسالتش از مردم دوری گزید؟
18. چرا حضرت محمد (ص)، زنان زیادی داشتند؟
19. جرا خدا دستوراتش را از طریق فرشتگان به پیامبران می‌رساند؟
20. آیا پیامبران نیز عذاب قبر دارند؟
21. حضرت یوسف (ع)، بعد از بزرگ شدن، چرا پیش پدرش نرفت مگر خدا آن همه به نیکی والدین نکرده است؟
22. سوالات و شبهاتی در مورد معاد، مرگ و برزخ، قبر عذاب آن، بهشت و جهنم، ویژگی‌های انسان در آن دنیا، مثلاً: سن و قیافه انسان‌ها، حسابرسی در روز قیامت، شفاعت، برگشتن به این دنیا بعد از مرگ، عزرائیل (ع) و نحوه مرگ انسان‌ها، توبه انسان‌ها در هنگام مرگ، دیدار با آشنایان در آخرت، به شکل حیوان درآمدن انسان‌ها ... ؟
23. آیا افرادی مثل ادیسون که مسلمان نبودند ولی برای انسان‌ها کارهای انسان دوستانه کردند به بهشت می‌روند؟
24. چرا می‌گویند قیامت روز جمعه و آن هم جمعه عاشورا روی خواهد داد؟
25. آیا بعد از رفتن به جهان آخرت انسان‌های دیگری جایگزین ما خواهد شد؟
26. آیا کسی‌که خودکشی می‌کند، زمان مرگش به وسیله‌ی خودش تعیین می‌شود؟
27. آیا انسان فقط یکبار به دنیا می‌آید، یا به دفعات در شکل‌ها و زمان‌های مختلف ظاهر می‌شود؟
28. در روز قیامت بعد از رسیدگی به حساب انسان‌ها، آیا کار خدا هم تمام می‌شود؟
29. سوالات و شبهاتی در مورد امام زمان (عج) مثلاً داشتن خانواده، ظهور و غیبت ایشان، رابطه با افراد خاص در عصر حاضر، سن و ... ایشان؟
30. آیا خدا انسان گناهکاری را به خاطر گریه کردن برای امام حسین (ع) می‌بخشد؟
31. خدا چرا بعضی از انسان‌ها را، به امامت برگزید؟
32. آیا امامان برای ما نامحرم هستند؟
33. امام حسین (ع) می‌دانستند در کربلا شهید خواهند شد چرا باز هم به کربلا رفتند؟
34. چرا حضرت زینب(س)، همسر و خانواده خویش را رها کرده و به کربلا رفتند؟
35. چرا خدا در روز عاشورا به امام حسین(ع) و یارانش کمک نکرد تا شهید نشوند؟
36. چرا حضرت زینب(س)، در کاخ یزید پیش نامحرمان سخنرانی کردند؟
37. چرا مردم اغلب از امام علی(ع)، امام حسین(ع) و امام رضا(ع) می‌گویند، مگر امامان دیگر معصوم نبودند؟
38. آیا در میان یاران امام زمان (عج) زن و بچه هم هست؟ (مانند یاران امام حسین(ع)؟
39. امامت یعنی چه و امم به چه کسی می‌گویند؟
40. اگر کسی قبل از ظهور امام زمان(عج) مسلمان نباشد می‌تواند در زمان ظهور ایشان مسلمان شود؟
41. چرا روز جمعه به امام زمان(ع) تعلق دارد؟
42. چرا در عصر ما که این همه ظلم و جهل وجود دارد، امام یا پیامبری نمی‌آید؟
43. اگر خدا عادل است، چرا این همه ظلم و بی‌عدالتی در دنیا وجود دارد؟
44. چرا خدا بین آن همه پیامبر، یک پیامبر زن نیافریده است؟
45. چرا با وجود عدل خدا یکی در خردسالی بدون گناه بمیرد ولی یکی دیگر در پیری در اوج گناه بمیرد؟
46. چرا مردها در قرآن بر زن‌ها غلبه دارند مثلاً در مسائلی مانند ارث و دیه و ... ؟
47. اگر خدا عادل است چرا بعضی‌ها را زشت، فقیر، دیوانه، سیاه و ... آفریده است و بعضی‌ها را زیبا، عاقلع سفید و ... آفریده است؟
48. چرا باید نماز را به عربی خواند؟
49. آیا سود بانک‌ها در قبال وام حرام نیست؟
50. آیا دروغ مصلحتی گناه است؟
51. چرا فریب و دروغ در جامعه (دینی) ما، این همه رواج پیدا کرده است؟
52. آیا شکسته خواند نماز در عصر حاضر، درست است؟
53. آیا رازداری در هر امری درست است، مثلاً آگاهی از کار خلاف دیگران و ... ؟
54. چرا به زنان می‌گویند مانند حضرت زهرا (س) چادر به سر کنند، اما به پسرها نمی‌گویند مانند امام علی(ع) عمامه و عبا بپوشند؟
55. آیا فقط مردها می‌توانند مرجع تقلید باشند؟
56. اگر در عروسی امامان طبل و دهل می‌زنند(موسیقی آن زمان) پس جرا می‌گویند موسیقی حرام است؟
57. آیا چشم زدن با توجه به آیه و این یکاد، درست است؟
58. آیا فال‌های دینی مانند فال امام رضا(ع) صحت دارد؟
59. چرا در دین اسلام این همه تأکید بر رنگ سیاه شده است؟
60. آیا طالع‌بینی و پیشگویی آینده توسط بعضی اشخاص واقعیت دارد؟
61. آیا خدا به زنان نامحرم است که زنان در هنگام نماز نیز باید حجاب را رعایت کنند؟
62. سوالات و شبهاتی در مورد شیطان و بوجود آمدن او، گمراه کردن انسان‌ها اتوسط شیطان، رانده شدن از بهشت، زن و بچه داشتن شیطان و ... ؟
63. آیا بعد از رانده شدن شیطان از بهشت، خدا جهنم را ساخت؟
64. آیا شیطان یک جسم واقعی است، یا به عوامل گمراه کننده شیطان می‌گویند؟
65. آیا شیطان پرستان شیطان را می‌بینند و از او نیرو دریافت می‌کنند؟
66. چرا جوانان به شیطان‌پرستی کشیده می‌شوند؟
67. چرا جن به وجود آمده است؟
68. آیا دنیای انسان‌ها، با دنیای اجنه‌ها جداست یا در میان انسان‌ها زندگی می‌کنند؟
69. جن‌ها از جنس انسان‌ها هستند یا از جنس شیاطین؟
70. آیا اجنه نیز مانند شیطان ما را از راه راست خارج می‌کنند؟
71. چرا خدا چیزهای بی‌مصرفی مانند جن را آفرید؟
72. چرا جن‌ها دیده نمی‌شوند؟
73. آیا احضار روح واقعیت دارد؟
74. چرا انسان از جن، شیطان و روح می‌ترسد؟
75. رکوع و سجده دایمی فرشتگان در عرش خدا آیا فایده‌ای هم دارد؟
76. آیا فرشتگان شانه‌های چپ و راست انسان‌ها، واقعیت دارد؟
77. وهابیت یعنی چه؟
78. اگر خدا تقدیر انسان‌ها را از اول می‌داند، پس انسان‌ها حق انتخاب ندارند؟
79. چرا در جامعه دینی ما ثروتمندان بیشتر از فقرا ارزش دارند؟
80. آیا چشم برزخی واقعاً وجود دارد؟
81. چرا کشور اسلامی ما، عقب‌تر از کشورهای بی‌دین است؟
82. اگر ما انسان‌ها، از فرشتگان برترین پس چرا آن‌ها بر اعمال ما نظارت می‌کنند؟
83. آیا سی‌دی‌های که اخیراً در مورد دین پخش می‌شوند، مانند تبدیل شدن دختری به میمون بعد از پاره کردن قرآن، واقعیت دارند؟
84. هدف خدا از آفرینش این جهان چیست؟

سوالات و شبهات دسته¬بندی شده مطالعات اکتشافی:

امامت: 93 سوال
1-امامت یعنی چه و امام به چه کسی می¬گویند؟
2-هنگامی¬که امام زمان ظهور کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟
3-آیا می¬توان با امام زمان رابطه برقرار کرد؟
4-چرا امام زمان (عج) ظهور نمی¬کند؟
5-آیا امام زمان (عج) در نقطه¬ای ازکره زمین مثل انسان¬های عادی زندگی می¬کند؟
6-چرا همه امامان معصوم بوده¬اند و همه می¬خواستند آن¬ها را بکشند؟
7-چرا نمی¬توانیم امام زمان (عج) را ببینیم؟
8-امام زمان (عج) کی ظهور خواهد کرد؟
9-چرا باید برای امامان گریه کنیم؟
10-مگر امام زمان (عج) نفرموده که وقتی جامعه به فساد کشیده شود امام زمان (عج) ظهور نمی¬کند؟
11-گریه کردن برای امامان چه فایده¬ای دارد؟
12-مفهوم شیعه¬شناسی چیست؟
13-آیا راست می¬گویند که در میان ما هستند ولی ما چشم بصیرت نداریم تا ایشان را ببینیم؟
14-آیا امام حسین (ع) در روز قیامت همراه امام زمان می¬آید؟
15-آیا خدا فرد گناه¬کاری را بخاطر گریه کردن برای امام حسین(ع) می¬بخشد؟
16-چرا خداوند امامان را از اول امام آفریده است؟
17-چرا باید امامان را پرستش کنیم آن¬ها که ما را به وجود نیاورده¬اند؟
18-چرا جامعه امروز منتظر ظهور امام زمان (عج) است؟
19-چرا می¬گویند امام زمان (عج) در روز جمعه ظهور می¬کنند؟
20-آیا هنگامی¬که امام دوازدهم ظهور کند جهان از هر گناهی پاک می¬شود؟
21-یعنی ما واقعاً امامی داریم که چند قرن است که زنده است و ظهور خواهد کرد؟
22-آیا امامان ما را در آن دنیا ما را شفاعت خواهند کرد؟
23-آیا گریه کردن برای امامان دردی از ما کم دعوا خواهد کرد؟
24-آیا راست می¬گویند که امام زمان (عج) با حضرت عیسی(ع) ظهور خواهند کرد؟
25-امام زمان (عج) در کجا و با چه کسانی ظهور خواهد کرد؟
26-شهادت امامان به چه دلیل بود؟
27-شفا دادن امامان به بیماران لاعلاج درست است؟
28-از نشانه¬های وجود امام زمان (عج) چه چیزهایی می¬باشد؟
29-چرا انسان هر چقدر که خوب باشد نمی¬تواند مانند امامان باشد؟
30-آیا امام زمان (عج) با اشخاص خاصی ارتباط دارد؟
31-دلیل غیبت امام زمان (عج) چه بوده است؟
32-آیا در بهشت صورت پیامبران و امامان خود رامی¬بینیم؟
33-خداوند چرا بعضی انسان¬ها را به امامت برگزید؟
34-اگر در قیامت قرار است همه چیز معلوم شود که چه کسی کار بد و چه کسی کار خوب کرده است چرا این¬کار امام زمان (عج) و یا دیگر امامان انجام نمی¬دهند؟
35-امام به چه کسی می¬گویند؟
36-اگر امام زمان(عج) ظهور کند چه می¬شود؟
37-چرا برای ظهور امام زمان (عج) نشانه¬ایی نیست؟
38-چرا ظهور امام زمان (عج) معلوم نیست؟
39-آیا امام زمان (عج) خدا را می¬بیند؟
40-امام زمان (عج) الان کجا زندگی می¬کند؟
41-اگر امامان را الگوی خود قرار ندهیم گناه کردیم؟
42-امام حسین(ع) چند زن داشت؟
43-آیا امام زمان (عج) زن و بچه دارد؟
44-چرا مسیحیان امام علی (ع) را قبول ندارند؟
45-امام زمان (عج) پیر می¬شود؟
46-آیا امام زمان (عج) روز تولدش غایب شده است؟
47-امامان برای ما نامحرم هستند؟
48-اگر امام زمان (عج) بیاید دنیا عوض می¬شود؟
49-چرا حضرت ابوالفضل امام نشده است؟
50-چرا روز عاشورا برزگترین روز جهان است با اینکه 1400 سال ازآن واقعه می¬گذرد؟
51-چرا ظهور امام زمان (عج) در قرآن نیامده است؟
52-امام زمان (عج) کی به شهادت خواهند رسید یا زندگی جاودانه خواهند داشت؟
53-امام حسین (ع) چرا به کربلاء رفت وقتی¬که می¬دانستند شهید خواهند شد این یک نوع خودکشی دسته جمعی نیست؟
54-چرا حضرت زینب(س) همسر و خانواده خود را گذاشت و به کربلاء رفت مگر نمی¬گویند زن باید به دستور شوهر گوش دهد؟
55-چرا امام علی (ع) و امام حسین (ع) وقتی به شهادت رسیدند از خدا سپاس¬گذاری کردند؟
56-چرا امام علی (ع) بعد از این¬که عمر بن عبدود آب دهان خود را بر روی ایشان ریخت یک دور زد و بعداً او را کشت؟
57-چرا در روز عاشور اهر سال مراسم کربلاء تکرار می¬شود و هیچکس از آن عبرت نمی¬گیرد؟
58-چرا امام علی (ع) با این¬که قاتل خود را می¬شناخت او را نکشت مگر می¬شود یک قاتل را آزاد گذاشت؟
59-عاشورا به چه معناست؟
60-چرا امامان و پیامبران به مرگ طبیعی نمی¬مردند؟
61-این¬که امام حسین (ع) در قیامت عمر به بهشت راه می¬رود درست است؟
62-آیا امام زمان (عج) واقعاً در بین مردم زندگی می¬کند یا در جزیره¬ای جایی بدور از انسان¬ها؟
63-خدا چرا در روز عاشورا به امام حسین (ع) و یارانش کمک نکرد؟
64-اگر امام زمان (عج) خانواده دارد آیا همسر و فرزندان ایشان هم غایب است؟
65-آیا امام زمان (عج) پس از ظهور به همه¬ی مردم دنیا حکومت خواهد کرد یا نه؟
66-آیا بعد از قیامت که همه مردم به حساب خود رسیدند امام زمان (عج) به بهشت خواهند رفت؟
67-آیا در جنگ امام زمان (عج) از سلاح¬های پیشرفته استفاده خواهند کرد؟
68-چگونه می¬توان خواب امام زمان (عج) را دید؟
69-چرا ظهور امام آخر معلوم نشده است؟
70-ظهور امام زمان در شب است یا در روز؟
71-آیا درست است که نور خورشید در روز ظهور کمتر از نور امام زمان (عج) خواهد بود؟
72-آیا امام آخر از آسمان به زمین می¬افتند؟
73-اگر امامان از یک خاندان هستند پس افراد در جاهای مختلف می¬توانند پارتی¬بازی کنند و فامیل خود را به سر کار آورند؟
74-آیا ظهور امام زمان (عج) و قیامت یکی است؟
75-آیا امام زمان (عج) با ما زندگی می¬کند؟
76-اگر کسی قبل از ظهور مسلمان نباشد می¬تواند در حکومت امام زمان (عج) مسلمان شود؟
77-آیا امام آخر از لحظه¬ی تولد تا الان معصوم¬اند؟
78-آیا امام زمان (عج) در زندگی خود اختیار دارد یا مثل فرشتگان می¬باشد و اختیار و انتخاب ندارد؟
79-چرا هدف امام حسین (ع) فراموش شده و فقط شکلش باقی مانده است؟
80-اگر می¬گویند امام حسین (ع) شجاع است پس چرا به گریه ما نیازمند است؟
81-اگر حرف زدن پیش نامحرم گناه است پس چرا حضرت زینب (س) در کاخ یزید سخنرانی کرد؟
82-آیا درست است که اگر در روز تولد امام آخر در اتاقی سفره بیندازیم امام از آن غذامی¬خورد؟
83-آیا امام آخر با شکل و شمایل ما در بین ما زندگی می¬کند ؟
84-چرا همیشه حرف از امام حسین(ع)، امام علی (ع) و امام رضاست مگر امامان دیگر امام نبودند؟
85-آیا درست است که می¬گویند بعد از سال¬های حکومت کسی او را می¬بخشد؟
86-ما شنیدیم خدا که خدا غیر از خودش به کسی از عالم غیب خبر نمی¬دهد پس چرا امامان و پیامبران ازشهادت خود و خیلی چیزهای دیگر باخبرمی¬شدند؟
87-امام حسن (ع) و امام سجاد (ع) چه کاری برای دین اسلام انجام دادند؟
88-حضرت عیسی(ع) هم غایب است و با امام آخرظهور می¬کند پس چرا هیچ کس برای آمدن او دعا نمی-کند؟
89-چرا زمان ما که این همه جاهلیت است امام یا پیامبری نمی¬آید؟
90-چرا وقتی کسی خواب امامان را می¬بیندمی¬گویند اتفاق خوبی برایش می¬افتد؟
91-آیا در میان یاران امام آخر زن و بچه¬ایی هم هست؟
92-آیا در زمان ظهور همه آدم¬های جدید و قدیم یک نوع کشته خواهند شد؟
93-از کجا معلوم در روز عاشورا همان اتفاق¬هایی افتاده است که در نمایش اجرامی¬شود؟

نبوت: 53 سوال
1-ارتباط خدا با پیامبران چگونه است؟
2-چرا پیامبران از همه چیز با خبر بودند؟
3-چرا فقط وقتی نام حضرت محمدص رامی¬شنویم باید صلوات بفرستیم؟
4-اگر خد اهمه¬ی پیامبران را برای هدایت به دین اسلام فرستاده است پس چرا این همه ادیان مختلف وجود دارد؟
5-نبوت یعنی چه؟
6-آیا امامان ما رامی¬بینند؟
7-چه چیزباعث شده است که پیامبران به خدا ایمان داشته باشند؟
8-چرا پیامبران و امامان به چشم ما دیده نمی¬شوند؟
9-چرا وقتی¬که به پیامبر ناسزا می¬گویند ما از دفاع نمی¬کنیم ولی سنی¬ها از عمر دفاع می¬کنند؟
10-چرا خدا این همه پیامبر آفرید و دین را یک دفعه به همه توضیح نداد؟
11-چرا خداوند قرآن را فقط به پیامبر نازل کرد؟
12-چرا با وجود آن همه مهربانی خدا، پیامبران را آن همه سختی داده است؟
13-حضرت مریم چگونه زنی بود؟
14-چرا پیامبر کسانی را برای نوشتن قرآن انتخاب کرد؟
15-آیا پیامبران نیز در برزخند یا در بهشت هستند؟
16-چگونه حضرت آدم از بهشت خارج شد؟
17-چرا پیامبران قبل ازحضرت محمد(ص) معصوم نیستند؟
18-از کجا بدانیم 124هزار پیامبر واقعاً وجود داشته است؟
19-آیا در زمین نیز شیطان آدم و حوا را وسوسه می¬کرد؟
20-حضرت نوح با کمک چه کسانی کشتی را ساخت؟
21-چرا خداوند گفته¬هایش را از طریق فرشتگان به پیامبران می¬رساند؟
22-چرا می¬گویند وقتی¬که حضرت محمد (ص) به آسمان رفت دست حضرت علی (ع) را دید؟
23-چرا با وجود دین اسلام این همه مسیحی وجود دارد؟
24-چرا خداوند نسل پیامبران را قطع کرد؟
25-چرا بیشتر پیامبران و امامان عرب بودند؟
26-فرزندان آدم و حوا چگونه با هم ازدواج کردند؟
27-چرا بین فرزندان آدم و حوا جنگ در گرفت مگر آن¬ها فرزند پیامبر نبودند؟
28-وحی چیست ؟
29-چرا هر پیامبری معجزه دارد؟
30-حضرت محمد (ص) قبل از دین اسلام چه دینی داشتند؟
31-چرا وحی به صورت نورمی¬آید؟
32-آیا حضرت خضر زنده است؟
33-آیا پیامبران گناه دارند؟
34-پیامبران از اول نمازمی خواندند؟
35-چرا همه¬ی پیامبران مرد بوده اند؟
36-چر اخدا حضرت آدم و حوا را خلق کرد؟
37-اگر خدانمی¬خواست آدم و حوا از درخت ممنوعه خواهند خورد پس جهان بی هدف آفریده شده و از روی خشم خدا؟
38-چرا حضرت یوسف بعد ازسی و پنج سال کارهای برادران را به پدرش نگفت؟
39-چرا حضرت یعقوب بین فرزندان خود فرق می¬گذاشت اگر قرار بود حضرت یوسف پیامبر شود پس دیگر پسرانش باید مثل مردم عادی باشند؟
40-آیا پیامبر از همان کودکی پیامبر بود؟
41-چرا در فیلم یوسف یعقوب (ع) آن همه¬ی گریه و زاری کرد و آخرش قهر کرده و از مردم دوری گزید؟
42-چرا فقط در معراج حضرت محمد (ص) زنان را دید و آن هم در جهنم ؟
43-اگر بعد از مرگ آدم¬هابه برزخ می روند پس چرا در معراج پیامبر جهنم را دیدند؟
44-چرا پیامبر آن همه زن داشت؟
45-اگر دختران در زمان پیامبر زنده به گورمی¬شدند پس نسل آن¬ها چگونه ادامه پیدا می¬کرد؟
46-کسانی¬که عکس پیامبران رامی¬کشند گناه نمی¬کنند که مردم را به نوعی پرستش چهره¬ی غیر واقعی می-کشند؟
47-آیا پیامبران نیز عذاب قبر دارند؟
48-چرا غیر از پیامبر پیامبران دیگر به معراج نرفته¬اند؟
49-ما از نسل کدام پیامبر هستیم؟
50-چرا در خواب سید را پیامبر تعبیرمی¬کنیم؟
51-چرا نام همه پیامبران در قرآن نوشته نشده است؟
52-چرا حضرت یوسف (ع) بعد از بزرگ شدن پیش پدرش نرفت مگر خدا آن همه به نیکی به والدین تأکید نمی¬کند؟
53-اگر بلقیس در قرآن پادشاه بوده پس چرا می¬گویند پیامبران مرد بوده¬اند آیا به قصه¬های قرآن اعتقاد ندارند؟
معاد: 81 سوال
1-چرا مرگ وجود دارد؟
2-چرا بعضی¬ها به روز قیامت اعتقاد دارند و بعضی¬ها ندارند؟
3-برزخ چگونه عالمی است ؟
4-آیا واقعاً آخرت و بهشت و جهنم وجود دارد؟
5-آیا قبر و عذاب آن واقعیت دارد و کسانی¬که دفن نمی¬شوند عذاب نخواهند کشید؟
6-آیا کسانی در جهنم به سزای عمل خود رسیدند به بهشت می¬روند؟
7-آیا افرادی¬که مسلمان نیستند ولی کار خوب می¬کنند مثل ادیسون به بهشت می¬روند یا جهنم و آیا بهشت و جهنم آن¬ها جداگانه است؟
8-برزخ چگونه عالمی است؟
9-در قبر چه اتفاقاتی برای روح انسان می¬افتد؟
10-شک دارم که زمین روزی عمرش به سر رسد و قیامتی اتفاق افتد؟
11-روزی حساب چگونه روزی است؟
12-بهشت چگونه جایی است آیا تفریحات آنجا یکنواخت نخواهد شد؟
13-معاد یعنی چه؟
14-چرا کمترین ساکنان بهشت زنان هستند؟
15-این¬که همه در روز قیامت بدون لباس هستند درست است؟
16-خشم خدا را چگونه در روز قیامت می¬شود فروکش کرد؟
17-شب اول قبر چگونه است؟
18-چگونه می¬توانیم به بهشت برویم ؟
19-چرا به دنیا آمدیم که از دنیا برویم؟
20-آیا کسانی¬که گناهان زیاد کرده¬اند توبه¬اشان قبول می¬شود؟
21-قیامت کی رخ خواهد داد پس از این¬که جهان در فساد غرق شود؟
22-خدا می¬گوید هیچ کس پس از مرگ بیدار نخواهد شد پس چرا در فیلم¬ها بیدار می¬شوند؟
23-چرا انسان مسلمان فقط کفن و دفن می¬ کنند؟
24-آیا انسان بعد از زندگی در آن دنیا نیز می¬میرد؟
25-چرا به دنیای آخرت شک می¬کنند؟
26-هدف انسان از زندگی در این دنیا چیست؟
27-چرا می¬گویند قیامت روز جمعه و آن روز عاشورا اتفاق می¬افتد و چرا روز جمعه به امام زمان (عج) تعلق دارد؟
28-پس از تمام شدن قیامت و آخرت انسان¬ها کجا می¬روند و چه می¬شوند؟
29-چرا خدا روز عذاب گذاشته مگر خودش ما را نیافریده است؟
30-راه رسیدن به بهشت چیست؟
31-آیا نکیر و منکر در شب اول قبر وجود دارند؟
32-شهیدان در آن دنیا در کدام طبقه بهشت جای دارند؟
33-می¬گویند دنیای هر کس هر طور خوب یابد باشد آخرتش هم همان¬گونه است درست است؟
34-چرا باید زندگی کنیم تا در آخرت جاودانه باشیم؟
35-آیا در قیامت همه پیامبران حاضر خواهند بود؟
36-آیا بعد از این¬که به جهان دیگر می¬رویم موجوداتی جانشین ما می¬شوند؟
37-چرا برزخ را قبل از آخرت قرار داده¬اند؟
38-اگر در شب اول قبر پرس و جو می¬شویم چرا دوباره در قیامت پرس و جو می شویم؟
39-آیا در قیامت می¬توانیم خدا را ببینیم؟
40-آیا مرگ ترسناک است که همه انسان¬ها ازش می¬ترسند؟
41-آیا جهنم ابدی است؟
42-چگونه عزرائیل در یک زمان جان چندین انسان را با هم می¬گیرد؟
43-ویژگی¬های بهشت چیست؟ راه¬های ارتباطی،منازل و غیره.
44-آیا نامه اعمال به دست دادن درست است؟
45-وقتی انسان می¬میرد روح او چه می¬شود؟
46-اگر آن دنیا وجود دارد چرا اول به آن دنیا نرفته¬ایم؟
47-چه کسی حوادث قیامت را پیش¬بینی کرده است؟
48-آیا در برزخ نیکوکاران و گنه¬کاران با هم خواهند بود؟
49-دوزخ و برزخ چه فرقی با هم دارند؟
50-چگونه فرد مرده از قبر بیرون می¬آید؟
51-آیا راست است که در روز پنجشنبه¬ها مرده¬ها آزادند و هر مرده¬ای به خانواده خود سر می¬کشد؟
52-در روز قیامت چه کسی و چرا شیپور می¬زند مگر در آن زمان بلندگو نخواهد بود؟
53-چرا به قیامت یوم¬الحساب می¬گویند؟
54-فلسفه¬ی به وجود آمدن آن دنیا و قیامت چیست؟
55-آیا بعد از مرگ و در قیامت آشنایان خود را خواهیم دید؟
56-آیا درست است که در آن دنیا همه چیز حتی اعضای بدن شهادت می¬دهند مگر خدا نمی¬داند چه نیازی به شهادت آنها است؟
57-بعد از مرگ چند مرحله را باید طی کنیم؟
58-آیا درست است که بهشت و آسمان هفت طبقه است چرا هفت؟
59-من فکر می¬کنم خدا به خاطر بخشندگی که دارد همه را به بهشت می¬برد؟
60-آیا کسی¬که خودکشی می¬کند زمان مرگش بوسیله¬ی خودش و نه خدا تعیین می¬شود؟
61-ما در قیامت در چه سنی خواهیم زیست در آن دنیا سن و قیافه هم فرق می¬کند؟
62-چرا می¬گویند که در قیامت ما در به فرزندو برادر به برادر رحم نمی¬کند آیا در این روز همه کافر و سنگدل می¬شوند؟
63-اگر آخرت وجود دارد نشانه¬های آن را در این دنیا چگونه می¬توان دید؟
64-چرا خداوند انسان را پاک آفریده ولی با گناه آلوده می¬کند و آخر هم به جهنم می¬برد؟
65-آیا انسان¬هایی که مسلمان نیستند ولی کارهای خیلی بهتری از مسلمانان کردند به جهنم می¬روند؟
66-در کتاب سیاحت غرب نوشته شده که انسان مرد و پس ازمرگ سختی¬های بسیاری کشید و به فلاکت افتاد اما انسان¬های که مرده¬اند و زنده شده¬اند لذت خاصی داشته است بلاخره پس از مرگ چه می¬شود؟
67-آیا درست است که انسان¬ها به صورت حیوانات ظاهر می¬شوند مگر حیوانات را خدا نیافریده آن¬ها چه گناهی کرده¬اند که به شکل بدترین آدم¬ها در بیایند؟
68-نماز میت واقعاً به مرده کمک می¬کند یا حمدهایی که می¬خوانیم؟
69-آیا در بهشت آرزوها برآورده می¬شود؟
70-آیا بهشتی یا جهنمی بودن انسان در شب اول قبر تعیین می¬شود؟
71-آیا بهشت و جهنم الان وجود دارند؟
72-آیا بعد از مرگ دیگر احساسی نداریم؟
73-آیا انسان فقط یک¬بار به دنیا می¬آید یا به دفعات در شکل¬ها و زمان¬های مختلف؟
74-کتاب¬های که در مورد مرگ و آخرت وجود دارد صحت دارند؟
75-چرا باید قبل از مرگ به زیارتگاه رفت؟
76-آیا انسان در دوزخ فقط انتظار می¬کشد و آیا در دوزخ زندگی و خانواده وجود دارد؟
77-بین بهشت و جهنم چقدر فاصله است؟
78-آیا حیوانات بعد از مرگ نیز بعد روحانی دارد ؟
79-بعد از رسیدگی به حساب خدا چه کار خواهد کرد؟
80-آیا در بهشت گناه هم وجود دارد؟
81-اگر کارهای خوب و بد یکی مساوی باشد به بهشت می¬رود یا به جهنم؟

عدل: 17 سوال
1-چرا خداوند بعضی¬ها را سفیدپوست، زیبا، عاقل، بعضی¬ها را پیامبر و غیره آفریده است و بعضی¬ها را عکس این موارد مگر خداوند عادل نیست؟
2-چرا مرد بر زن غلبه دارد حتی در قرآن هم، مثلاً در ارث و شهادت دادن و غیره؟
3-اگر خدا بخشنده است پس چرا چیزهایی که از اومی¬خواهیم نمی¬دهد و به دیگری می¬دهد؟
4-چرا مرگ انسان یکسان نیست بعضی¬ها در فجیع¬ترین شرایط می¬میرند و بعضی¬ها....؟
5-خدا کسی را که دوست دارد چرا عذابش را بیشترمی¬کند؟
6-چرا خداوند به دختران وظایف سنگین¬تر از پسران داده است؟
7-چرا جامعه ما که اسلامی است این همه پارتی¬بازی و غیره آن هم در بین کسانی که بیشتر از عدالت دم می-زنند وجود دارد مگر نه این¬که خدا از صفات خودش در وجود آدم¬ها گذاشته است؟
8-اگر خدا عادل است پس چرا این همه ظلم و بی¬عدالتی در دنیا وجود دارد؟
9-چرا خدا انسان¬های مؤمن را بیشتر عذاب می¬دهد؟
10-آیا واقعاً در آن دنیا انسان¬ها به جزای اعمال¬اشان می¬رسند اگر توبه کنند خدا ببخشد چه بی¬عدالتی نیست؟
11-چرا خداوند همه را از یک جنس نیافریده است؟
12-چرا خداوند حتی بین پیامبران و امامان خود نیز فرق گذاشته است؟
13-چرا بین آن همه پیامبر یک زن نیافریده است؟
14-چرا خداوند به فریاد کودکان یتیم نمی¬رسد اما خلافکاران به همه¬ی خواسته¬های خود می¬رسد؟
15-چه موقع عدل خدا واقع می¬شود؟
16-اگر مرگ دست خدا است چرا یک آدم در خردسالی که هیچ گناهی نکرده است می¬میرد و یک پیرمرد ناگزیر باید زندگی کند و گناهکار شود و بمیرد؟
17-چرا در جامعه اسلامی ما عدالت برقرار نمی¬شود حتی خود مبلغین اسلام بی¬عدالتی می¬کنند و رشوه می-گیرند؟

توحید: 38 سوال
1-خداوند را چه کسی آفریده است؟
2-خداوند که به عبادت ما نیاز ندارد چرا برای آن¬ها پاداش قرار داده است؟
3-خدا مذکر یا مؤنث است؟
4-خدا چگونه ما را می¬بیند؟
5-خدا از کجا آمده است؟
6-ذات خداوند از چیست؟
7-ایمان به خدا یعنی چه؟
8-چرا ما خدا را می¬پرستیم؟
9-خداوند برای ثابت کردن چه چیزی این دنیا را آفریده است؟
10-قبل ازخدا چه کسی وجود داشته است؟
11-چرا بعضی¬ها خدا را باور ندارند؟
12-چرا عشق خداوند به ما حقیقی است ولی ما به او عشق نمی¬ورزیم؟
13-با این¬که خدا از عاقبت ما باخبر است چرا ما را آفریده است بعضی¬هامی¬گویند که بخاطر این¬که ما را امتحان کند چه لزومی دارد اصلاً نمی¬آفرید؟
14-آیا واقعاً خدا وجود دارد؟
15-خدا چه شکلی است؟
16-چرا وقتی از خدا می¬پرسیم به جای جواب دادن می¬گویند کافر می¬شوی مگر خداوند خود ما را به فکرکردن دعوت نکرده است؟
17-چرا خداوند می¬خواهد بندگانش به هر نحو که ممکن است او را بپرسند و در پذیرش دین اجباری نیست اما بندگان او می¬گویند باید دین اسلام را قبول کنید؟
18-می¬گویند خدا هر که را دوست دارد زودتر پیش خود می¬برد مگر حضرت آدم و حوا را دوست نداشت؟
19-چرا بعضی¬ها به غیر خدا چیزهای دیگر را می¬پرسند و گاهی اوقات راضی¬تر از ما هم هستند؟
20-آیا خدا یک نفر است؟
21-چرا خداوند هیچ دوستی ندارد؟
22-آیا خدا از کسی پیام دریافت می¬کند و به مامی¬دهد؟
23-چرا خدا در قرآن خود را با ضمیر هو آورده است هو برای مذکر است، پس خدا مرد است؟
24-چرا خدا با آن همه قدرت ظالمان را نابود نمی¬کند؟
25-آیا خدا خانواده هم دارد؟
26-آیا خدا در آسمان هست یا در همه جا؟
27-آیا چهره¬ی خداوند قابل دیدن است؟
28-آیا قرآن سخنان خداست؟
29-آیا خدا با فرشتگان مثل انسان¬ها حرف می¬زند؟
30-منظور از این¬که خدا برزگ یعنی چه؟
31-بلاخره خدا از چه چیزی ما را آفریده است ازگِل و....؟
32-اولین چیزی که خدا خلق کرد چه بوده است؟
33-چرا دل بستن به کسی غیر از خدا گناه است
34-آیا ما باید همیشه از خدا بترسیم؟
35-خدا قبل از این¬که چیزی بیافریند چه کارمی¬کرد؟
36-آیا خدا نوری است که به همه جامی¬رود مثل نور خورشید؟
37-خدا چگونه صدای ما را می¬شنود؟
38-چرا به خدا نیاز داریم؟

انسان و جهان: 9 سوال
1-آیا انسان اولین آفریده خداست؟
2-چرا فقط انسان هوشمند آفریده شده است؟
3-خداوند چرا انسانی را که گناه می¬کند اشرف مخلوقات قرار داده است؟
4-آیا این دنیا بطور اتفاقی به وجود آمده است؟
5-هدف از آفرینش انسان چیست؟
6-آیا قبل از آدم و حوا انسان¬های دیگری هم وجود داشته است؟
7-چرا انسان فکر می¬کند قبلاً دیده است؟
8-آیا انسان کامل آفریده شده است؟
9-هدف از زندگی ما چیست؟

اخلاق و احکام: 33 سوال
1-من می¬دانم غیبت گناه است اما آن را سرگرم¬کننده می¬دانم.
2-آیا درست است که با یک بار غیبت 40 روز دعای انسان برآورده نمی¬شود؟
3-چرا بعضی¬ها از خرد کردن شخصیت دیگران لذت می¬برند؟
4-اگر کسی به یک نفر تهمت بزند و تا آخر عمر او را نبیند چه کاری باید بکند؟
5-اگر دروغ گفتن گناه است پس چرا آن¬هایی که دروغ می¬گویند یا کارهای بد انجام می¬دهند در جامعه موفق-ترند؟
6-چرا ریاکاری این¬قدر در تربیت ما جا باز کرده است؟
7-دروغ مصلحتی گناه است؟
8-من با والدینم بدرفتاری می¬کنم چگونه آن را ترک کنم؟
9-چرا دزدی در جامعه¬ایی که این همه پارتی بازی وغیره انجام می¬شود اشتباه است؟
10-آیا رازداری در همه موارد درست است مثلاً آگاهی ازکار خلاف دیگران و غیره ؟
11-چرا باید نماز را به زبان عربی خواند؟
12-آیا عذاب¬های هر گناه متفاوت است؟
13-خواننده¬های خارجی که به یتیم¬ها کمک می¬کنند آیا عذاب خواهند دید؟
14-چرا بعضی افراد امانت را پس نمی¬دهند ؟
15-آیا در این زمان که این همه مشکل مالی در جامعه زیاد شده است حج واجب است؟
16-چرا خالکوبی می¬کنند؟
17-آیا رقص کردن گناه است؟
18-چرا اذان را در ساعات معینی می¬گویند؟
19-آیا خدا راضی است که ما در ماه رمضان گرسنگی بکشیم؟
20-چرا شراب و پارتی گناه است؟
21-چرا باید مجالس روضه تشکیل دهیم؟
22-چرا فقط مردها باید مرجع تقلید داشته باشد؟
23-چرا ربا به عنوان امری برای کسب درآمد شده است؟
24-سود بانک¬ها در قبال وام مثل ربا نیست؟
25-مگر در عروسی حضرت زهرا (س) طبل و دهل نمی¬زنند پس چرا الان نمی¬گذارند موسیقی گوش کنیم؟
26-آیا شکسته خواندن نماز در عصر حاضر درست است؟
27-آیا نگاه کردن فیلم¬های مبتذل گناه است؟
28-کسی که نماز بخواند اما دلی را بشکند درست است؟
29-چرا دیه زن نصف دیه مرد است؟
30-چرا بعضی از مسائل شرعی و احکام را کسی قادر نیست به درستی پاسخ دهد؟
24-چرا کتب مراجع تقلید بیشتر از کلمات عربی استفاده شده است؟
25-بلوغ نوجوانی چیست؟
26-چراقسم خوردن اشتباه است؟
30-آیا تقلیدکردن یعنی این که از همه کارهای مرجع تقلید بکنیم؟
31-سیگار کشیدن چه بدیی دارد؟
32-می¬گویند سیگار نکشید، موسیقی گوش نکنیدو غیره پس چه کارکنیم تفریحات سالمی هم که نیست؟
33-چرا مسلمانان حرام و حلال نمی¬دانند؟

پوشش: 24 سوال
1-چرا حجاب فقط برای زنان است؟
2-چرا در دین اسلام این همه تأکید بر لباس سیاه شده است با این¬که لباس سیاه برای عزاداری مناسب است؟
3-چرا با این¬که در قرآن کلمه چادر نیامده است ولی ما باید چادر بپوشیم؟
4-چرا در کشور ما حجاب اجبار است؟
5-چرا کسی را که باحجاب است مسخره می¬کنند؟
6-چرا دانشگاه بر روی حجاب افراد تأثیر می¬گذارد؟
7-چرا بعضی از معلم¬های ما سر کلاس درس هم چادر سرمی¬کنند مگرحجاب آن هم با آن شدت در برابر دختران لزومی دارد؟
8-آیا یک پیرزن می¬تواند در مقابل مردان بی¬حجاب باشد؟
9-آیا خدا به زنان نامحرم است که باید در هنگام نماز در جای بدون مرد هم حجاب رعایت کنند؟
10-وقتی هنرپیشه¬ها بی¬حجاب ظاهر می¬شوند ما چرا باید حجاب رعایت کنیم؟
11-چرا به بی¬حجاب¬ها رسیدگی نمی¬شود؟
12-چرا باید در مدرسه هد بزنیم در مدرسه که نامحرم نیست؟
13-آیا دین فقط چادر به سر کردن است که همه چیز را رها کردند و فقط به آن چسبیده¬اند؟
14-آیا خوش لباس بودن گناه است؟
15-چرا ما برای به گناه نیفتادن پسرها باید حجاب را رعایت کنیم؟
16-آیا بی¬حجابی کل کارهای خوب انسان را از بین می¬برد؟
17-چرا آن¬ها که حجاب دارند امل به حساب می¬آورند؟
18-مگر نه این¬که آدم و حوا و انسان¬های اولیه بی حجاب بودند پس ما چرا باید باحجاب باشیم؟
19-چرا مسلمان شیعه حجاب دارد اما مسلمان سنی نه؟
20-چرا امروزه به آدم¬های بی¬حجاب بیشتر توجه می-شود؟
21-آیا درست است که از موهای زنان بی¬حجاب مار آویزان خواهد شد؟
22-چرا می¬گویند زنان مانند حضرت زینب(س) چادر به سر کنند اما مردان مانندعلی(ع) عمامه و عبا نپوشند؟
23-چرا از بین کشورهای مسلمان فقط ایران این همه تأکید به حجاب دارد؟
24-چرا نباید در مدرسه آرایش کرد و نباید به خودمان برسیم؟

دعا، نفرین، نذر، استخاره و غیره: 10 سوال
1-عزاداری برای امامان به چه درد آن¬ها می¬خورد؟
2-آیا استخاره و فال درست است یا نه؟ از کجا بدانیم؟
3-اگر نذرمان را ادا نکنیم چه می¬شود؟
4-چرا دعاهای ما برآورده نمی¬شود؟
5-آیا کسانی که می گویندآینده رامی بینندویاطالع انسان¬هارانگاه می کننددرست است؟
6-آیا چشم زدن با توجه به آیه و ان یکاد درست است؟
7-جادو کردن درست است؟
8-آیا فال¬های دینی مثل فال امام رضا (ع) واقعیت دارد؟
9- نوشتن دعا برای بچه درست است؟
10-آیا نفرین و دعای نفرینی چون سمات درست است؟

جن، شیطان، روح، ملک و غیره: 61 سوال
1-شیطان کیست؟
2-چرا شیطان انسان را اغفال می¬کند؟
3-می¬گویند شیطان در بین مردم است چگونه تشخیص دهیم؟
4-آیا واقعاً شیطان وجود دارد؟
5-شیطان چه مواقعی سراغ انسان می¬آید؟
6-آیا الان هم شیطان وجود دارد؟
7-چرا خدا شیطان را تحت نظارت خود در نیاورد تا سرپیچی نکند و به اوسجده کند؟
8-چرا خدا شیطان را از بین نمی¬برد؟
9-چه کنیم از وسوسه شیطان در امان بمانیم؟
10-آیا شیطان خانواده دارد؟
11-شیطان¬پرستان کیستند؟
12-آیا شیطان می¬خواهد با خدا مقابله کند؟
13-چرا همه به شیطان بدبین هستند؟
14-آیا شیطان می¬تواند کاری انجام دهد یا تنها وسوسه می¬کند؟
15-آیا شیطان¬پرستان¬شیطان را می¬بینند و یا از او نیرو دریافت می کند؟
16-چرا خداوند شیطان را مأمور کرد انسان را فریب دهد؟
17-آیا شیطان درصفت انسان ظاهرمی شود؟
18-آیا خداوند شیطان را به وجود آورده است؟
19-آیا شیطان بعد از رانده شدن ازبهشت باز با خداوند ارتباط دارد؟
20-آیا بعد از رانده شدن شیطان خدا جهنم را درست کرد؟
21-آیا در آن دنیا نیز شیطان انسان را وسوسه خواهد کرد؟
22-اگر برای خدا هدایت انسان مهم است پس چرا شیطان را برای گمراه کردنش آفریده است؟
23-چرا خداوند توانایی از بین بردن شیطان را ندارد؟
24-ابلیس و شیطان به چه معنا است؟
25-آیا شیطان جن¬ها را نیز فریب می¬دهد؟
26-آیا شیطان یک جسم واقعی است یا مابه عوامل گمراه کننده، شیطان می¬گویند؟
27-شیطان چند تاست اگر یکی است چطور هم¬زمان همه را گول می¬زند؟
28-چه چیزی در جامعه وجود دارد که موجب می¬شود جوانان به شیطان¬پرستی کشیده شود؟
29-وسوسه¬های شیطان را چگونه می¬توان از الهامات وجدان تشخیص داد؟
30-شیطان چگونه زندگی می کند؟
31-چگونه می¬توان بر وسوسه¬های شیطان غلبه کرد؟
32- آیاجن وجود دارد؟
33- چگونه می¬توان جن را دید؟
34-چرا جن بوجود آمده است؟
35-آیا جن با انسان دشمن است چرا؟
36-چرا جن بوجود آمده است؟
37-کلمه جن یعنی چه؟
38-آیا دنیای جن با آدما فرق دارد یا در میان آدم¬ها زندگی می¬کنند؟
39-آیا می¬توان با شیطان و جن ارتباط داشت؟ چگونه؟
40-جن¬پرستان چه کسانی هستند؟
41-جن از جنس انسان است یا شیطان؟
42-آیا جن¬ها نیز ما را از راه راست خارج می¬کنند؟
43-آیا جن تاثیری در زندگی ما دارد؟
44-آیا جن نیز در ابتداء فرشته بوده است؟
45-پیوندانسان و جن چگونه است ؟
46-آیادرست است که جن ازآهن می¬ترسد و همچنین به بچه انسان علاقه¬منداست؟
47-چرا خداوند چیزهای بی¬مصرفی مانند جن را آفرید؟
48-چرا جن ناپدید آفریده شده است؟
49-آیا جن¬هامی¬توانند به انسان آسیب برسانند؟
50-آیا جن¬ها نیز می¬میرند؟
51-فرشتگان چرا و از چه زمانی بوجود آمده¬اند؟
52-آیا احضار روح واقیعت دارد؟
53-آیا فرشتگان شانه¬های چپ و راست ما واقعیت دارد؟
54-چه فایده¬ای دارد که فرشتگان دایم در سجده یا رکوع هستند؟
55-آیا فرشتگان نیز مانند انسان¬ها چندین نوع هستند مثلاً فرشتگانی از جنس شیطان،از جنس انسان یا جن و غیره؟
56-چرا انسان¬ها از جن و شیطان و حتی فرشته نیز می¬ترسد؟
57-آیا انسان می¬تواند با روح خدا جدا از جسم حرف بزند؟
58-آیا روح انسان¬هامی¬تواند در خانه خود بماند؟
59-آیا وحی به انسان¬های عادی نیز می¬شود؟مثلاً در خواب؟
60-آیا شخصی به نام جعفرجنی وجود داشته است؟
61-چرا می¬گویند انسان سه روح دارد؟

متفرقه: 36 سوال
1-فلسفه پرستش خدا چیست؟
2-چرا در جامعه¬ی دینی ثروتمندان بیشتر از فقراء ارزش دارند؟
3-دین اسلام و دین مسیح چه فرقی با هم دارند؟
4-آیا کتاب¬های تعبیر خواب درست است؟
5-چرا هنوزم در دنیا بت¬پرستی وجود دارد؟
6-اگر هدف از ازدواج بقای نسل است پس تکلیف زنان نازا چه می¬شود؟
7-آیا کتاب¬های تعبیر خواب درست است؟
8-آیا واقعاً چشم بصیرت یا چشم برزخی وجود دارد از کجا این توانایی بوجود می¬آید؟
9-چرا به دین شک و تردید پیدامی¬کنیم؟
10-چرا مسیحیت بیشتر از اسلام رواج دارد؟
11-چرا کشورهای اسلامی عقب مانده¬تر از کشورهای بی¬دین است؟
12-چرا اعتقادات مردم روز به روزکمرنگ¬ترمی¬شود؟
13-آیا اعتقاد داشتن به خدا فقط نماز و روزه بگیریم؟
14-چرا در جامعه دینی ما امکانات برای جوانان وجود ندارد تا بعد چندین سال زحمت کشیدن بیکار معتاد و غیره نشوند؟
15-چرا در جامعه¬ی ما به جای توجه به ارزش¬های انسانی و اسلامی فقط به عناوین و القاب و لباس توجه می-شود؟
16-چرا مردم دیگران را به راه راست هدایت می¬کنند اما خود به آن عمل نمی¬کنند؟
17-چرا خودکشی رواج دارد؟
18-چرا این همه در دنیا ظلم وجود دارد؟
19-چر ارفته رفته نسل آدم¬ها کوتاه¬تر می¬شود؟
20-چرا ما باید به بزرگتران احترام بگذاریم ولی آن¬ها به ما نمی¬گذارند؟
21-چرا سنی¬ها وقتی نماز می¬خوانند دستشان را جلوی سینه می¬گذارند؟
22-چرا ما باید به پیروان ادیان یهودی، زردتشتی یا مسیحی احترام بگذاریم مگر دین ما برتر نیست؟
23-چرا خداوند پیامبران را آفرید مگر خود نمی¬توانست و فطرت خداجویی در انسان¬ها وجود دارد؟
24-اگر ما اشرف مخلوقات هستیم و از فرشتگان برتریم چرا آن¬ها بر ما نظارت می¬کنیم؟
25-آیا شهیده هم وجود دارد؟
26-آیا کسانی¬که با هواپیما سقوط می¬کنند چون در جامعه اسلامی زندگی می¬کرده¬اند شهید به حساب می¬آیند؟
27-آیاسی¬دی¬های اخیر درست است؟ مثلاً تبدیل شدن دختربه میمون وغیره؟
28-علمای ما این همه پول از کجا به دست آورده¬اند؟
29-چگونه می¬توان به قسم باور کرد؟
30-وهابیت از کجا آمده و یعنی چه؟
31-چرا هر کس روحانی می¬شود بین سایرین فرق می¬گذارد؟
32-آیا مسیحی بودن جالب¬تر و بهتر از مسلمان بودن نیست؟
33-چرا یتیم¬نوازی در جامعه وجود ندارد؟
34-چگونه باید از ارزش¬های اسلامی نگهداری کرد در عمل؟
35-چرا ما به جای توجه کردن به ارزش¬های اسلامی به دانش روحانیون اعتقاد پیدا کردیم؟
36-آیا چون خدا تقدیر ما رامی¬داند دیگر برای رسیدن به آن نباید تلاش کرد؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
دوست گرامي اين مركز تنها پاسخگوي سوال شخصي افراد مي باشد و از ارائه پاسخ به پرسش هاي فرواوان كپي و پيس و نقد مقالات و سايت ها و ارائه تحقيقات مفصل در مورد مسائل مختلف، به خاطر ضيق وقت و مجال اندك معذور است. سوال خود را در عبارتي كوتاه بدون آوردن تفصيل دليل هاي اطراف آن، به مركز ارسال فرمائيد تا پاسخگوي آن باشيم. ان شاءالله.
در هر ايميل نيز بيش از سه پرسش ارسال نفرماييد.
مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني آمادة پاسخگويي به پرسش هاي شما در زمينه مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي است.

موفق باشید.