نرم افزار دسکتاپی شوق انتظـــــار ღೋ حاوي 313 سوال پيرامون امام زمان(عج)
براي اولين بار در فضاي مجازي و دنياي رايانه
نرم افزاري در قالب 313 پرسش پيرامون امام زمان(عج)با قابلیت نمایش سوال و جواب هایي در هنگام شروع ويندوز طراحي گرديد
طراحي منحصر به فرد اين پرسمان به گونه اي است که لحظاتی ما را با مفاهیم مهدویت و انتظار بيشتر مانوس نموده و بتواند ما را در مقابل تهديدات
و شبهات دشمنان دين و قرآن مستحکم تر سازد.
این اثر کاری ارزشمند از تیم نرم افزاری انجمن گفتگوی دینی وابسته به مرکز ملی پاسخگویی می باشد