مفتخریم که با تلاش و کوشش جمع کثیری از دوستان بزرگوار و همکاران سومین شماره از گاهنامه بصائر را تقدیم حضور کنیم.
کانون گفتمان قران پیشگام در امر تولید نرم افزار های پرتابل قرانی و مذهبی و پایه گذارانتشار نشریات الکترونیک و صاحب سبک در بنا نهادن حرکتی به منظور ماندگار کردن پرسش و پاسخ ها به نحوی کارآمد و زیبا در میان جوامع مذهبی و مجازی می باشد .
به طوری که پس از فعالیت های چشم گیر و تحسین برانگیز کانون گفتمان قرآن و همچنین بازخورد های آن؛ حرکت های مشابهی در دیگر جوامع آغاز شده است .امید که این فعالیت ها باعث گسترش فرهنگ اسلامی و قرانی در میان کاربران دنیای مجازی اینترنت شود و همچنین در راهی که آغازگر آن بوده ایم بتوانیم با صلابت و اقتدار چون گذشته به پیش رویم.
بر خود فرض میدانم که تشکری صمیمانه داشته باشم از کل گروه تحریریه و اساتید سایت که در جمع اوری و خلاصه و ویرایش مطالب همکاری صمیمانه داشتند.