خدا را شاکرم که باز هم توفيقي رفيق شد تا خدمتي از نوعي ديگر را تجربه کنيم ، اميد که با ياري يگانه بي همتا در راه خدمتگذاري موفق شويم و اين موفقيت حاصل نميشود مگر با تلاش و توکل و اميد و عشق.
تلاش همه دوستان در گردآوري اين مجموعه بر اين بوده است که مطالبي در خور توجه را برايتان منتشر کنيم . انشالله که مورد قبول و موثر واقع شود. باشد که حفاظت و پاسداشت از فرهنگ و هويت ديني را همواره سرلوحه اهداف خود بدانيم و به سهم خود براي اعتلاي دين مبين اسلام بکوشيم.