شماره نهم مجموعه پرسمان بدون مرز که به صورت نرم افزاری تهیه شده از پرسش و پاسخ های جمع بندی شده سایت "کانون گفتگوی قرآنی" که در سایت پرسمان قرآن وابسته به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی بارگزاری شده است.

از امکانات این برنامه می توان به انواع جستجو: جستجو در متن، جستجو در سوالات و جستجو در کل متن کتاب، خصوصی کردن تنظیمات، معرفی مراکز پاسخگو اشاره کرد.

در این شماره امکان چاپ "پرینت" پرسش و پاسخ ها نیز قرار داده شده است .