شماره سوم از پکیج پرسمان بدون مرز به صورت نرم افزاری تهیه شده از کتاب "پرسمان قرآنی نبوت" کاری از کانون گفتمان قرآن مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد.
از امکانات این برنامه می توان به انواع جستجو: جستجو در متن ، جستجو در سوالات و جستجو در کل متن کتاب، خصوصی کردن تنظیمات، معرفی مراکز پاسخگو و ... اشاره کرد.

از جمله موضوعات موجود در این نرم افزار می توان به معجزات نبی، وحی، علم و عصمت، نبوت عامه، پیامبران اولوالعزم ، معجزات، نبوت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) و .... می باشد.