با سلام

دعا و آیه سفارش شده جهت فروش زودتر املاک را می خواستم

با تشکر

در برخی از کتب آمده که هر گاه کالایی فروش نشود این آیات را بر کاغذی نویسد و در آن نهد از غیب مشتری می رسد (ان شاء الله):
آیه 40 و 41 سوره بقره:
«يَابَنىِ إِسْرَ ءِيلَ اذْكُرُواْ نِعْمَتىِ‏َ الَّتىِ أَنْعَمْتُ عَلَيْكمُ‏ْ وَ أَوْفُواْ بِعَهْدِى أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَ إِيَّاىَ فَارْهَبُونِ(*) وَ ءَامِنُواْ بِمَا أَنزَلْتُ مُصَدِّقًا لِّمَا مَعَكُمْ وَ لَا تَكُونُواْ أَوَّلَ كاَفِرِ بِهِ وَ لَا تَشْترَُواْ بَِايَاتىِ ثَمَنًا قَلِيلًا وَ إِيَّاىَ فَاتَّقُونِ»
بخشی از آیه 111 سوره توبه:
«وَ مَنْ أَوْفى‏ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذي بايَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظيم»
و آیه مذکور را هفت بار بر ظرفی آب بخواند و بر روی کالا بپاشد و باید کالای نا مشروع نباشد.
همچنین بر دیوار محل این بخش از آیه دهم سوره کهف را بنویسد:
« رَبَّنا آتِنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ هَيِّئْ لَنا مِنْ أَمْرِنا رَشَدا»(1)
و برخي اساتيد هم فرموده اند در آن ملك برود و آنجا سوره كهف بخواند
پی نوشت ها:
1. مقدم، سید محمد تقی، ختوم و اذکار، مشهد، مقدم، 1383ش، ج 1، ص 202.