سلام من امروز ساعت 12 متوجه شدم که پریودم بصورت لک و 2 روز زودتر آغاز شده شک دارم که شروعش قبل اذان ظهر بوده یا بعدش..باید قضای نماز طهر و عصر رابعدا بخوانم یا نه؟ با تشکر

با عرض سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز
اگر از اذان ظهر تا موقع توجه به لک به مقدار خواندن نماز ظهر و عصر وقت گذشته باشد، باید قضای نماز ظهر و عصر را بعدا انجام دهید . اگر به مقدار خواندن نماز ظهر گذشته، فقط قضای نماز ظهر لازم است.
آیت الله مکارم فرموده:
هرگاه زن در اوّل وقت به اندازۀ انجام واجبات يك نماز پاك باشد و نماز نخواند و حائض شود، آن نماز را بايد بعداً قضا كند . در اندازۀ «وقت براى انجام واجبات» بايد ملاحظۀ حال خود را نمايد، مثلًا براى مسافر به اندازۀ دو ركعت و براى حاضر، به اندازۀ چهار ركعت . كسى كه وضو ندارد، وقت وضو را نيز بايد در نظر بگيرد . همچنين تطهير لباس و بدن . اگر فقط به اندازۀ خود نماز وقت داشته باشد، احتياط، قضا كردن نماز است.(1)
پی نوشت:
1 . آیت الله مکارم ، توضیح المسایل، م 452