با سلام و سپاس از ارتباط شما پرسشگر گرامی با مرکز ملي پاسخگويي به سوالات ديني.
اگر منظورتان كتاب هاي روايي و حديثي است،كتاب هاي زير نزد شيعه معتبر است:
1. اصول كافي ، مرحوم كليني
2. من لايحضره الفقيه ، شيخ صدوق
3. تهذيب الاحكام ، شيخ طوسي
4. الاستبصار ، شيخ طوسي
اين ها از كتب حديثي قديمي و دست اول شيعه است كه معروف است به كتب اربعه و كتاب هاي ديگر روايي از اين ها گرفته شده است:
5. وسائل الشيعه، شيخ حر عاملي
6. بحار الانوار، علامه مجلسي
7. مستدرك الوسائل، مرحوم حاجي نوري
كتاب هاي تفسيري معتبر:
1. التبيان ، شيخ طوسي
2. مجمع البيان في تفسير القرآن ،مرحوم طبرسي
3. تفسير الميزان ، علامه طباطبايي
تفسیر تسنیم آیت الله جوادی
4. تفسير نمونه، آيت الله مكارم شيرازي
كتاب هاي ديگر اگر نويسنده آن مشهور و از علماي بزرگ و مورد اعتماد باشد و مطالب نوشته شده در آن مورد قبول علماي شيعه باشد ،معتبر است و مي شود به آن ها استناد كرد.