با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با مرکز؛
غسل کردن روزه را باطل نمی کند.
کسی که قبل از اذان صبح جبب شده باشد باید پیش از اذان صبح غسل کند و اگر وظیفه اش تیمم است تیمم کند و اگر عمدا تاذان صبح غسل نکند و اگر وظیفه اش تیمم است تیمم نکند روزه اش باطل می شود و قضا و کفاره دارد.
کسی که بعد از اذان صبح بی اختیار جنب شده باشد ( مثلا در خواب) می تواند غسل را تا زمانی که نماز ظهر و عصر را می خواند تاخیر بیندازد. و روزه اش صحیح است.(1)
پی نوشت:
1. آیتالله فاضل توضیح المسائل مسئله 1673.