بعد از ازدواج با یک بچه فهمیدم شوهرم وقتی نیستم لباسهای زنانه تنش میکند و ارایش میکند و توی اینترنت با کسایی که نمیدانم کیند چت میکند و خودشان را نشان میدهن حالم بده با یه بچه چکار کنم تو رو خدا کمکم کنید

پاسخ:
@@@@پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
مطالبی را در قالب نکات زیر تقدیم می داریم:
1. با توجه به توصیفی که از شوهرتان بیان کردید و از حالات او پیداست، این رفتار او کاملاً غیر طبیعی است . برای تشخیص صحیح، می بایست در درجه اول، او را پیش روانشناس بالینی ببرید تا با بررسی همه جانبه و گرفتن مصاحبه تشخیصی و شرح حال کامل به بررسی وضعیت روانی شوهرتان پرداخته و به تشخیص درست کج رفتاری او پی ببرد.
2. با اطلاعاتی که در مورد شوهرتان بیان کردید، هیچ گاه نمی توان، قضاوت صحیحی نسبت به رفتار او داشته باشیم. از این روی مطالبی را که در ادامه متذکر می شویم ،در حد حدس و گمان بوده و به هیچ وجه نباید بدون بررسی علمی دقیق و انجام آزمایشات لازم، آن ها را مبنای تشخیص قرار داده ؛ بی جهت برچسب بیماری و اختلال روانی به شوهرتان بزنید.
3. اگرچه شنیدن این گونه رفتار شوهرتان هر شنونده ای را متأثر و آزرده خاطر می سازد، ولی هر انسانی به مقتضای انسان بودنش، گاهی از مسیر سلامت و عافیت خارج می شود. همان طور که جسمش بیمار و مریض می گردد، روح و روانش نیز بیمار می شود . شوهر شما نیز از این امر مستثنی نیست. از این روی، هر گونه ناراحتی و خودخوری و احیاناً سرزنش و ملامت و یا بد رفتاری با شوهرتان نمی تواند به درمان او کمکی بکند . چه بسا ممکن است بر وخامت بیش تر اوضاع بیفزاید، پس ناراحتی بیش از حد را کنار بگذارید . بپذیرید که شوهرتان ممکن است از لحاظ روحی و روانی بیمار شده باشد، بنا بر این به او به چشم بیمار نگاه کنید. بهترین کاری که می توانید انجام دهید، این است که اولاً بیماری او را بشناسید . در فکر درمان و مداوای او بر بیایید . از هر گونه رفتار و عکس العملی که به نوعی باعث تثبیت و یا افزایش بیماری شوهرتان می گردد، اجتناب کنید.
4. حالت شوهرتان نوعی نابهنجاری جنسی، به حساب می آید که به شکل مبدل پوشی (transvestism) ظاهر گردیده است.
مبدل ‌پوشی به عمل پوشیدن لباس جنس مخالف بدون توجه به دلیل آن و با هر دلیل دیگری گفته می‌شود. بعضی افراد در خفا و یا علناً لباس های جنس مخالف را می پوشند . خود را در قالب فردی از جنسی مخالف تصور می کنند که به آن ها مبدل پوش می گویند.
مبدل پوشی به رفتار نابهنجاری گفته می شود که فرد با پوشیدن واقعی یا خیالی لباس جنس مخالف به لذت و ارضاي جنسی می رسد. معمولاً فرد در حين مبدل پوشي، استمنا مي كند. خود را هم به عنوان فاعل مذكر و هم مفعول مونث خيال پردازي جنسي اش، مجسم مي كند.
این افراد تقریباً در زندگی با جنس مخالف سازگاری خوبی دارند اما برای رسیدن به لذت جنسی و تهییج بیش تر، لباس جنس مخالف خود را می پوشند. تعدادی از مبدل پوشش ها مردان همجنس گرایی هستند که لباس جنس مخالف خود را می پوشند تا مردان غیرهمجنس باز ارتباط جنسی (معاشقه) برقرار کند اما سعی می کنند هویت شان فاش نشود.
5. مبدل پوشی نوعی، تغییر موقت یا دائمی هویت جنسی یک فرد است. این تغییر از جنسی که شخص با آن زاده شده به جنسیت مخالف صورت می‌گیرد. این حالت هم در بین خانم ها وهم در بین آقایان با نسبت های مختلف وجود دارد. طبق پژوهش های انجام شده برخی از این حالت ها ریشه ژنتیکی دارند . برخی ریشه رفتاری، برخی ریشه فیزیولوژیک دارند . برخی ریشه محیطی - اجتماعی . اما اکثر متخصصان بر این باور هستند که ترکیبی از عوامل ذکر شده در شکل گرفتن رفتار مبدل پوشی، تقش دارند.
بنابر یافته های علمی، دلایلی ممکن است در به وجود آمدن این حالت موثر باشند: هورمون های جنس مخالف در این افراد بیش تر هستند. ساختار مغزی این افراد بیش تر شبیه جنس مخالف است. در آقایان عدم حضور پدر در زمان رشد و داشتن مادری با شخصیت خیلی قوی هم جزو این دلایل احتمالی شمرده شده است. اما برای اثبات قطعی هرکدام از موارد ذکر شده در مورد شوهر شما، تحقیقات بیش تری لازم است.
بر اساس نظریه تحلیل روانی فروید. مبدل پوششی، نشان دهنده همسان سازی با غیر همجنس و يا همانند سازي با والد جنس مخالف خود است . مردی که لباس زنانه می پوشد ، با مادر خود همسان سازی می کند. جدايي از مادر و يا تهديد اختگي از سوي پدر در تحليل رواني اين بيماران نقش دارد.
6. برخی مبدل پوش ها از اینترنت و کامپیوتر نیز استفاده می کنند و پیام های جنسی و قبیح را E-Mail یا SMS می کنند. این کارها گاهی به صورت وسواس گونه انجام می شود. آن ها از اسامی مستعار استفاده می کنند. استفاده کنندگان این شبکه ها و وسایل ارتباطی، به برخی افراد این امکان را می دهد که نقش جنس مخالف را بازی کنند که نمایانگر روشی جایگزین برای ابراز تخیلات مبدل پوشی یا نارضایتی جنسی است.
7. خوشبختانه برای درمان مبدل پوشی و اختلالات همراه آن چندین نوع درمان مثل: روان درمانی- گروه درمانی- درمان های دارویی و هورمونی- رفتار درمانی وجود دارد . بسته به شدت و مدت اختلال مورد استفاده قرار می گیرند. توصیه ما این است که ابتدا آرامش تان را حفظ کنید . شوهرتان را به کلینیک مشاوره و روانشناسی معتبر معرفی کنید تا ضمن بررسی علل کج رفتاری و تشخیص نوع بیماری، بهترین درمان را متناسب با وضعیت شوهرتان به کار گیرند.
8. شايع ترين رويكرد درماني انحراف و نابهنجاری جنسي، روان درماني بينش گرا است. در این نوع درمان بیماران فرصت می یابند پویایی های خود و حوادث پدید آورنده نابهنجاری جنسی خود را درک کنند . همچنین روان درماني به بیمار امکان می دهد تا دغدغه های خود را به گونه مناسب حل کند .روش مناسبی پیدا کند . عزت نفس خود را باز یابد. مهارت های بین فردی اش را بهبود بخشد و روش های قابل قبولی برای ارضاي جنسی پیدا کند. کاستن و توازن بخشیدن به فشارحاصل از انحراف و کمک به بازسازی سایر وجوه زندگی از مزایای دیگر روان درمانی است.
9. تشخیص ما صرف یک احتمال حدسی است. بدیهی است برای تشخیص قطعی، نیاز به بررسی همه جانبه زیر نظر متخصصان می باشد.