سلام بنا به هر دلیلی اگر دختر باکره ای طبق شرع اسلام محکوم به اعدام شده باشد آیا اجرای حکم قبل از اله بکارت جایز است؟ یا خیر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
باکره بودن یا نبودن دختر در اجرای حکم اعدام، دخالت ندارد. بنابراین، اگر دختری به هر علتی به اعدام محکوم شود، اجرای حکم اعدام موقوف به ازاله بکارت وی نمی باشد؛ مثلا اگر دختر بالغ و عاقل عمداً و از روی اختیار کسی را بکشد و اولیای مقتول تقاضای قصاص کنند، دختر قصاص می شود؛ گرچه باکره باشد؛ چون ازاله بکارت، از شرایط اجرای قصاص نیست. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله وحید، منهاج الصالحین، ج 3، ص 506.