من برای انتخاب همسر استخاره گرفتم البته تا حدی نظرم مثبت بودولی جواب استخاره منفی بود. آیا برای تاکید موکد هم میشود استخاره گرفت؟

پرسشگر گرامی باسلام و تشکر از ارتباط با این مرکز.
استخاره به معناى طلب خیر است؛ یعنى انسان از خداوند بخواهد که او را به نیکى و خیر برساند.
حضرت امام (ره) در پاسخ این سؤال که وقتى در عمل به چیزى استخاره کردیم، بد آمد، آیا استخاره ملاک عمل است فرمود: استخاره از اصول اعتقادی نیست که اعتقاد به آن لازم باشد.(1)
همان طور که از فتواى فوق استفاده مى شود، عمل طبق استخاره واجب شرعی نیست. در ضمن باید دانست که زمان ها تفاوت دارد; یعنى یک زمان براى استخاره مناسب نیست و در زمان دیگر مناسب است و اگر مدتی از زمان استخاره اول بگذرد و شرایط تغییر کند یا انسان احتمال دهد که شرایط تغییر کرده و به این خاطر دوباره مردد شود، می تواند استخاره کند.
در ارتباطهای بعدی نام مرجع خود را ذکر کنید.
پی‌نوشت‌‌:
1.امام خمینی، استفتاآت، ج 2، ص28، مسئله 74.