1. در وب نامه اي پراكنده است كه بيان شده نامه عمر به پادشاه ايران و همچنين نامه پادشاه ايران به عمر مي باشد كه از نظر محتوايي بسيار مشكوك و تقلبي به نظر مي رسد مي خواستم صحت آن را مورد بررسي قرار دهيد
2. زرتشتيان بيان مي كنند كه نقش آتش براي آنها مثل نقش كعبه براي مسلمنان است !!!

3. رابطه خط الرسم عربي با زبان فارسي چيست آيا اافباي مورد استفاده ما از عرب زبانان است يا براي پارسيان و اگر نيست توضيح مختصري بيان بفرماييد

4. مي خواستم بد انم رابطه ژرمن ها با ايران حقيقي است يا نه(من باب نژاد)

5. در كتاب استر از عهد عتيق كشتار ايرانيان در زمان خشايارشاه مطرح شده كه توسط يهود به وقوع پيوسته آيا قابل قبول است يا نه ؟ و مي توان به آن استنداد كرد به عنوان يك حادثه تاريخي !

پرسش 1:
5 سوال مهم
شرح : 1. در وب نامه اي پراكنده است كه بيان شده نامه عمر به پادشاه ايران و همچنين نامه پادشاه ايران به عمر مي باشد كه از نظر محتوايي بسيار مشكوك و تقلبي به نظر مي رسد مي خواستم صحت آن را مورد بررسي قرار دهيد
پاسخ:
پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
ما نيز متن نامه ها ي مورد پرسش را در اينترنت مشاهده نموديم. افزون بر آن كه در متن نامه از واژگان مطبوعاتي استفاده شده، به نظر تضادهايي هم وجود دارد. ضمن آن كه مورخان اسلامي از متن چنين نامه اي حد اقل از سوي عمر به يزدگرد سوم، سخن به ميان نياورده اند.
اين كه در بسياري از اين سايت ها از وجود اصل اين نامه در موزه لندن سخن راندند، به نظر مي رسد دروغي است براي مستند جلوه دادن آن. اگر چنين مطلبي داراي سندي، هرچند غير واقعي، مي بود، از چشم بسياري از شبكه هاي ماهواره اي كه به توليد برنامه هاي ضد اسلامي مي پردازند، دور نمي ماند و يا در نوشته هاي اسلام ستيزان به طور گسترده به آن استناد مي شد؛ نه آن كه چند سالي چنين نامه فقط در اينترنت به شكل غير مستند تكثير شود.
نتيجه اين که مدرک مستندي درباره اين نامه وجود ندارد و قابل اعتماد نمي باشد. ضمن آن که دقت در محتواي نامه، جعلي بودن آن را اثبات مي کند.

پرسش 2:
زرتشتيان بيان مي كنند كه نقش آتش براي آنها مثل نقش كعبه براي مسلمنان است !!!
پاسخ:

زرتشت خود فرموده كه آتش، رمز و اشاره اى از جهان ملكوتى اهورايى است و بايد آتش را تقديس كرد و احترام گذاشت . (1)
در بخش ونديدا از اوستا فصل پنجم ؛ آمده آتش فرزند اهورامزد است
جايگاه آتش در دين زرتشتي :
در دين زرتشتي نيز مانند دين ودايي، مهم‌ترين عنصر در تشريفات و مراسم مذهبي؛ آتش مقدس است. آتش يا آذر نمادي از نور خرد و دانش است. آتش در آسمان به سان خورشيد مي‌درخشد، در فضا چون آذرخش مي‌فروزد، و در زمين از سايش دو چوب خشک پديد مي‌آيد. آذر در مزديسنا يکي از بزرگ‌ترين داده‌هاي اهوره‌مزداست و ميانجي ميان آفريدگان و آفريدگار است و هم‌اوست که نيايش‌ها و دعاهاي مردمان را به بارگاه اهوره‌مزادا مي‌رساند (2) در يسنا، چندين دفعه آتش پسر اهوره‌مزدا خوانده شده‌است و از پنج نوع آتش نام رفته‌است: آتش بهرام، آتش تن مردمان و چهارپايان، آتش رستني‌ها، آتش ابرها، آتش گرزمان (3)
فردوسي نيز دراين باره چنين مي سرايد
بدانگاه بد آتش خوب رنگ … چو مر تازيان را مهراب سنگ
مپندار که آتش پرستان بدند … پرستنده پاک يزدان بدند
از مطالبي كه نقل شد چنين به نظر مي رسد كه زرتشتيان آتش را نمي پرستند. بلكه به سوي آتش به عبادت مي پردازند
پي نوشتها:
1.تاريخ اديان و مذاهب جهان،عبدالله مبلغي آباداني، ج1،ص330،ناشر انتشارات منطق(سينا)نوبت چاپ اول سال 1373،به نقل از تاريخ و شناخت اديان ص242-245.
2. يسنا ??:?:?:??.
3. يسنا:??.

پرسش 3:
رابطه خط الرسم عربي با زبان فارسي چيست؟ آيا اافباي مورد استفاده ما از عرب زبانان است يا براي پارسيان و اگر نيست توضيح مختصري بيان بفرماييد؟
پاسخ:
شمار اندكي از زبان هاي ايراني نو داراي خط و ادبيات مكتوب هستند. خط عربي قرن‌ هاست كه با پاره‌ اي تغييرات براي نگارش زبانهاي پشتو و كردي،‌ و اخيراً نيز براي نگارش زبان بلوچي به كار گرفته مي‌ شود.
كسي به درستي نمي‌ داند كه خط عربي از چه تاريخي براي نوشتن زبان فارسي مورد استفاده قرار گرفت، چه، كهن‌ ترين متن تاريخ‌دار فارسي به خط عربي كتاب الابنيه عن حقائق الأدويه ابومنصور موفق هروي، به خط اسدي طوسي است.
كهن‌ ترين آثار مكتوب فارسي نو، 3 كتيبه به خط عبري است كه در تنگ ازائوا در غرب افغانستان بر دل كوه كنده‌ اند. گونه زباني به كار رفته در اين كتيبه‌ ها را فارسي ـ يهودي مي‌ خوانند. دو كتيبه از اين مجموعه داراي تاريخ 1064 سلوكي (= 135 ق/752م) است. آثار مشابهي نيز به خط عبري به دست آمده كه برخي از آنها ترجمه و تفسير بخشهايي از تورات است.
فارسي دري در سده 4ق به خط مانوي نيز نوشته مي‌ شد. براي نمونه مي‌ توان به بخشهايي از يك قصيده فارسي و منظومه معروف بلوهر و بوداسف اشاره كرد كه در تركستان چين يافته‌ اند و زمان نگارش آنها را نيمه نخست سده 4ق/10م مي‌ دانند.
در ميان دست‌نوشته‌ هايي كه از واحه ترفان (در تركستان چين) به دست آمده است، بخشي از ترجمه فارسي زبور داوود به خط سرياني نيز وجود دارد. فارسي ايران و افغانستان قرنهاست كه به خطي مأخوذ از عربي نوشته مي‌ شود. تاجيكان نيز قرنها از خط عربي استفاده مي‌ كردند، تا اينكه در 1928 م خط لاتيني را به كار گرفتند، اما از 1939م/1318ش تاكنون خط سيريلي را به كار مي‌ برند.
خطوط عبري، عربي و سرياني، مانند بسياري از خطوط ايراني ميانه (پارتي، فارسي ميانه كتيبه‌ اي، فارسي ميانه كتابي، فارسي ميانه زبوري، مانوي، آرامي ـ خوارزمي و سغدي) از خط آرامي گرفته شده‌ اند. خط عربي بازمانده گونه نبطي خط آرامي است كه تا زمان انقراض سلسله نبطيان به دست روميان (106م) در شهر پترا (در اردن كنوني) رواج داشت. (1)
پي نوشت :
1. رک:دايره المعارف بزرگ اسلامي ، کاظم موسوي بجنوردي وديگران ، ج10، ص550 ،
پرسش 4:
مي خواستم بد انم رابطه ژرمن ها با ايران حقيقي است يا نه(من باب نژاد) ؟
پاسخ:
ژرمن نامي كه به ساكنين ژرماني يا آلمان اطلاق مي شود .اين قوم چنانكه از اخلاق و زبان و صورت ظاهر آنان پيداست از نژاد آريايي هند و اروپايي هستند كه در حدود قرن هفتم يا ششم پيش از ميلاد بنا به روايتي از آسيا مهاجرت كرده اند و از طريق دره دانوب به اروپا راه يافته اند و آنان يكي از شعب هشتگانه ملل هند واروپايي به شمار مي روند.
نام ژرمن شامل آلمان غربي و شرقي اروپا وانگوساكسونها واسكانديناويها نيز مي شود .(1)
در باره آريانيز دهخدا چنين مي نويسد: آريا نام قديم ايران كه امروز مشتمل بر خراسان شرقي وسيستان است بوده.
وآريايان تقريبا به مجموع سپيد پوستان آسيا و اروپا اطلاق مي شود .(2)

پي نوشت ها :
1. لغت نامه دهخدا ج8 ص11568،ناشر انتشارات وچاپ دانشگاه ،چاپ اول سال1373.
2. همان ج1،ص70.
پرسش 5:
در كتاب استر از عهد عتيق كشتار ايرانيان در زمان خشايارشاه مطرح شده كه توسط يهود به وقوع پيوسته آيا قابل قبول است يا نه ؟ و مي توان به آن استنداد كرد به عنوان يك حادثه تاريخي !
پاسخ:
همان گونه كه بيان داشتيد در كتاب استر از تورات به قتل عام پارسيان تصريح مي كند در زمان خشايار شاه هخامنشي ، زماني كه " اِستر" يهودي همسر وي مي‌شود با راهنمايي‌هاي "مُردخاي" كه عموي استر و وزير خشايار شاه بوده، دستوري از شخص خشايارشاه دريافت مي‌كند تا همه مخالفين خود را از دم تيغ بگذرانند بنا به روايت خود كتاب عهد عتيق، در اين جريان ، ده ها هزار ايراني را در سرتاسر امپراطوري هخامنشي کشته شدند .
خود يهوديان نيز اين را مي پذيرند و با توجه به آنچه ما در اينترنت مشاهده نموديم در باره اين داستان نيز فيلمي تهيه نمودند.
گر چه به عقيده ما مسلمانان اين كتاب تحريف شده، اما از نظر خود آنان معتبرترين منبع به حساب مي آيد پس منعي وجود ندارد در اين باره به متون آنها استناد نمود.