اینجانب تازه نامزد کرده ام و گاهی شبها که کنار خانومم میخوابم حتی سهوی جنب میشوم
که از آنجاییکه خجالت میکشم یا گاهی در خانه باغ دسترسی برایم ناممکن است لذا وقت نماز صبح نمیتوانم نماز بخوانم و از این بابت خیلی ناراحتم
لطفا اینجانب را راهنمایی فرمایید
متشکرم

پرسشگر محترم با سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز؛
خجالت عذر شرعي نيست و براي نماز صبح حتما غسل کني، ولي اگر به علت دسترسي نداشتن به آب تا هنگام قضا شدن نماز ، تيمم بدل از غسل جنابت کني و نماز بخواني ، نمازت صحيح است و قضا ندارد. (1)
اگر به خاطر خجالت کشيدن نتواني غسل كني، بايد در تنگي وقت(يعني زماني كه اگر بخواهد غسل کني، آفتاب طلوع مي کند و نماز قضا مي شود) تيمم بدل از غسل نمايي و نماز بخواني ، در اين حالت هم نمازت صحيح است و قضا ندارد.
بنابر اين به هيچ وجه در هيچ حالتي نبايد نماز را ترك نمايي .
اگر بدن شما هم نجس شده باشد ، جايي را که نجس شده است، آب بکشيد و لباس خود را عوض کنيد و نماز بخوانيد،
اگر عوض کردن لباس ممکن نباشد، در وقت نماز لباس نجس را از بدن در بياوريد، با لباس پاک عورت خود را بپوشانيد و نماز بخوانيد.
اگر ساتر پاک نداريد ، در صورت امکان طبق وظيفه برهنگان نماز را بخوانيد . اگر خواندن نماز به صورت برهنه ممکن نباشد، با همان بدن و لباس نجس نماز را بخوانيد. اگر با شرايطي که گفته شد، نماز بخوانيد، نماز صحيح است و قضا ندارد.(2)

پي نوشت ها:
1. آيت الله خامنه اي ، اجوبة‌الاستفتائات س 181.
1.توضيح المسائل مراجع، م 116و 722، 805.