با سلام

آیا نگه داری از سگ های تزیینی در منزل گناه دارد ؟ منظور بنده نگهداری در حیاط منزل میباشد و نه در اتاق ها .
و اگر حدیثی و آیه ای در این مورد داریم بیان بفرمایید به صورت مستند !!!

با تشکر و احترام

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
نگهداري سگ گناه ندارد. ليکن نگه داشتن سگ در منزل براي مسلمان ناپسند است . امام صادق عليه السلام فرمود : »َ يُكْرَهُ أَنْ يَكُونَ فِي دَارِ الرَّجُلِ الْمُسْلِمِ الْكَلْبُ ‏» يعني نگهداري سگ در خانه مسلمان مکروه و ناپسند است . البته اگر نگهداري سگ براي حراست و پاسباني از منزل و يا گله گوسفندان و يا براي شکار باشد اشکال ندارد. ( 1 ) بايد در جايي باشد که با ظرف و فرش و لوازم منزل تماس نداشته باشد . جداى از محل مسكونى نگهدارى شود. زيرا نگه دارى سگ سبب شيوع بعضى ميكروب ها و امراض از قبيل هارى و جنون مى باشد .
از رسول خدا و امامان روايات فراواني در مورد سگ وارد شده ،همچنان که در قرآن در مورد نگهداري سگ به صورت ضمني ييان شده است .
يَسَْلُونَكَ مَا ذَا أُحِلَّ لهَُمْ قُلْ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ وَ مَا عَلَّمْتُم مِّنَ الجَْوَارِحِ مُكلَِّبِينَ تُعَلِّمُونهَُنَّ ممَِّا عَلَّمَكُمُ اللَّهُ فَكلُُواْ ممَِّا أَمْسَكْنَ عَلَيْكُمْ وَ اذْكُرُواْ اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ اتَّقُواْ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ سرَِيعُ الحِْسَابِ؛( 2 )
(اى پيغمبر) از تو سؤال مى‏كنند كه چه چيز بر آن ها حلال گرديده؟ بگو: براى شما هر چه پاكيزه است، حلال شده، و صيدى كه به سگان شكارى از آنچه خدا به شما آموخته است آموخته‏ايد كه براى شما نگاه دارند . نام خدا را بر آن صيد ياد كنيد و بخوريد. حلال شده. از خدا بترسيد كه زود به حساب (خلق) مى‏رسد .
استفاده بهينه از سگ شکاري در صورتي است كه اجازه داشته باشيم از آن ها نگهداري کنيم .
کسي نيست که سگ نگه دارد مگر اين که هر روز به اندازه قيراطي از عمل صالح او کم شود. (3)
امام صادق(ع): اگر سگ شکاري را در خانه نگه مي داري، بين محل زندگي او و محل زندگي خودت دري باشد.( محل آن جدا از زندگي خودت باشد ) . ‏( 4 )
پي نوشت ها :
1 . فروع کافي، ج 6 ، ص 552 ؛ بحارالانوار ، ج 62 ، باب الکلاب ، ص 51 .
2 . مائده ( 5 ) آيه 4 .
3 . فروع كافي،ج6،ص552 .
4 . همان ، 53 .