حکم رفتن به دانشگاه یا کلاسی (مانند کلاس زبان و کامپیوتر) که در آن دختر و پسر مختلط اند یا استاد آن نامحرم است چه حکمی دارد؟(طبق نظر آیت الله العظمی بهجت)

پرسش: حکم رفتن به دانشگاه يا کلاس مختلط چيست؟ شرح : حکم رفتن به دانشگاه يا کلاسي (مانند کلاس زبان و کامپيوتر) که در آن دختر و پسر مختلط اند يا استاد آن نامحرم است چه حکمي دارد؟(طبق نظر آيت الله العظمي صافي حفظه الله تعالي)

پاسخ: پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
کلاس هاي مختلط خالي از تبعات فاسده نيست. بله اگر بفرض بعيد ، تبعات فاسد نداشته باشد در صورتي که شرکت کنندگان مرتکب کار حرام مانند لمس و نگاه نشوند به خودي خود اشکالي ندارد.(1)
پي نوشت :
1. آيه الله صافي ، استفتائات ، ج2 ، س1658.