salam
mikhastam dar morede mozoi ke azaram mide harf bezanam.modatiye ba dostanam ertebate nazdiki daram
bazi vaghta fek mikonam ona az man khosheshon nemiyad ya man sarbareshonam
nemidonam cikar konam bazi vaghta delam mikhad ba yeki harf bezanam nemidonam shayad ye khala to zendegim has vali bazi vaghta be marg bishtar az zendegi fek mikonam. engar ba marg behtar kenar omadam ta zendegi .vali vaghti be margam fek mikonam az tanahai on donyash mitarsam. mondam chikar konam .moshkelatiyam daram ke baes mishe be mordan fek konam. lotf mikonin javabamo bedin. mamnoon misham

پرسش: مشاوره شرح مدتي هست که با دوستانم ارتباط نزديکي دارم. بعضي وقت ها فکر مي کنم اون ها از من خوششون نمياد يا من سر بارشون هستم. نمي دونم چيکار کنم. بعضي وقت ها دلم مي خواد با يکي حرف بزنم .نمي دونم شايد يک خلا تو زندگي من هست ولي بعضي وقت ها به مرگ بيش تر از زندگي فکر مي کنم ...........
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
سوال شما تا حدودي فاقد برخي جزييات است، ولي با همين جزييات اندک مي توان حدس زد از رگه هايي از افسردگي و عزت نفس پايين رنج مي بريد.
اين جمله (بعضي وقت ها فکر مي کنم اون ها از من خوششون نمياد يا من سر بارشون هستم) از عزت نفس پايين شما حکايت دارد که ريشه در رگه هاي افسردگي احتمالي شما دارد.
شک نکنيد كه تنها راه حل مشکل شما مراجعه هر چه سريع تر به يک روانشناس باليني زن مي باشد.
روانشناس باليني زن مي تواند به صورت اساسي و پايدار به حل مشکل شما بپردازد. مطالب بسيار زيادي در زمينه افسردگي در محيط اينترنت وجود دارد. مي توانيد به عنوان نمونه به سايت www.vista.ir رفته و در قسمت PDF بحث افسردگي را دانلود و مطالعه نماييد.
هيچ مشاوره نوشتاري يا خود درماني به اندازه مشاوره حضوري در درمان اختلالات احتمالي شما مؤثر نيست.