حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی
در زمان حضرت علي (ع) بيت المال از كجا تأمين مي شد و دوم اينكه آيا تقسيم بيت المال فقط براي مركز خلافت بود؟

درباره خطبه ۴۴ نهج البلاغه و داستان آن كه چرا مولا اينقدر سنگين خطبه اي را درباره پسر هبيره ايراد كرده اند؟ - دختران ديگر پيامبر غير از حضرت فاطمه(س) در عقد چه كساني بوده اند؟ - در زمان حضرت علي (ع) بيت المال از كجا تأمين مي شد و دوم اينكه آيا تقسيم بيت المال فقط براي مركز خلافت بود يا براي شهرها و روستاهاي ديگر نيز كه تحت نفوذ ايشان بود چگونه تقسيم مي شد؟ - برخي از فرزندان ائمه ما به راه خطا رفتند و راه و روش پدران خود را پيروي نكردند، مثلا خود را به جاي امام معرفي كردند، سوال اينجاست كه ائمه (ع) با اينكه علم لدني دارند چرا در برخي ازدواج ها دچار اشتباه شدند و اينگونه شد؟ - در وقايع سال نهم هجرت نوشته شده پيامبر خالد را به نجران بر سر بني الحارث بن كعب مي فرستند و مي گويند اگر تا سه روز اسلام نياوردند با آنان بجنگ!مغرضان نوشته اند پيامبر با اين كار قصد تحميل دين را داشتند.چگونه مي توان پاسخ گفت؟ - هدف پيامبر از انجام ده ها سريه چه بوده است؟آيا قرايني براي اينكه هدف اصلي تبليغ دين بوده نه كشور گشايي وجود دارد؟
آيا خلفا اموي وعباسي بعد از يزيد ، به هنگام خليفه شدن ويا در زمان خلافتشان، از ائمه درخواست بيعت مي كردند؟عكس العمل ائمه و واكنش خلفا به اين عكس العمل ائمه ،چه بود؟ بنده مشغول به تهيه ي مقاله اي درموردشخص وشخصيت اشعث بن قيس وفرزندان وتأثيراتشان هستم،استادلطف كنندمنابع وكتبي كه درموردايشان وجودداردرانام ببرند - حضرت مهدي (ع) اكنون كجا سكونت دارد آيا صاحب خانه و خانواده به صورت معمول هست وآيا كسب و كاري ميباشد - تكفيري هاچگونه بوجودآمدند وداراي چه اهدافي هستند. - عوكلان به چه معنا؟وچرابه عبدالله فرزندامام كاظم عليه السلام عبدالله عوكلاني گفته ميشود؟