گروه پشتیبانی علمی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار می کند.
گروه پشتیبانی علمی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، سلسله نشست های غدیرشناسی و نشست اول را با موضوع بررسی غدیر در منابع حدیثی اهل سنت، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه پشتیبانی علمی مرکز ملی، سلسله نشست های غدیرشناسی و نشست اول را با موضوع بررسی غدیر در منابع حدیثی اهل سنت، برگزار می کند.

بر اساس این گزارش: حجت الاسلام حسن سعادت پرور ارائه دهنده نشت اول است که روز دوشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۲ ساعت: ۱۷ برگزار می شود.

نشست دوم: بررسی غدیر در منابع تاریخی اهل سنت

ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر احمدی شیخ شبانی

زمان: سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲

ساعت: ۱۷ الی ۱۹

نشست سوم: بررسی غدیر در منابع کلامی اهل سنت

ارائه دهنده: حجت الاسلام استاد محمدمحسن طبسی

زمان: چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲

ساعت: ۱۷ الی ۱۹

مکان این نشست ها: سالن جلسات مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی می باشد.

لینک جلسات: https://mmps.ir/OPejO

این نشست ها به صورت حضوری برای کارشناسان مرکز ملی و به صورت وبیناری برای عموم علاقه مندان برگزار خواهد شد.