خدمتی مجازی توسط مرکز ملی پاسخگویی در حوزه انقلاب اسلامی

تولید نرم افزار اندرویدی پرسمان انقلاب اسلامی

در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ، نرم افزار اندروید پرسمان انقلاب اسلامی توسط انجمن های گفتگوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی رونم

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، نرم افزار اندرویدی پرسمان انقلاب اسلامی شامل مجموعه پرسش و پاسخ هایی با محوریت امام خمینی (ره)، امام خامنه ای (دام ظله) ، ولایت فقیه، حکومت اسلامی، مقاومت اسلامی و معرفی دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی ارائه شده است.

کاربران محترم می توانند از طریق این نرم افزار در مسابقه کتابخوانی انقلاب 40 ساله شرکت و از 40 + 40 جایزه بهره مند شوند.

علاوه بر این کاربران می توانند از طریق این نرم افزار سوالات دینی خود را مطرح نموده و پاسخ سوالات خود را از کارشناسان مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی دریافت نمایند.

گرافیک زیبا و رابط کاربری ساده، جستجوی قوی، ایجاد مطالب منتخب، اشتراک گذاری متون، جابجایی در صفحات، ادامه مطالعه، بزرگنمایی متون و .... از امکانات این نرم افزار می باشد.

پیوستاندازه
porsemanenghlab.apkتعداد دانلود 3238 6.73 مگابایت