توسط بخش مکتوب مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:

تولید نرم افزار «کشتی نجات»

نرم افزار کشتی نجات در دو نسخه ویندوز و اندروید تولید شد

این نرم افزار پیرامون بحث عاشورا می باشد و شامل پرسش و پاسخ هایی پیرامون زندگانی، کلام و سخنان، فضائل، خانواده، قیام، عزاداری، مرقد و بارگاه، زیارت عاشورا و سایر مباحث می باشد.

از دیگر امکانات نرم افزار می توان به جستجوی سریع، حجم کم، امکان ارسال سؤال دسته بندی موضوعی ساده و گویا اشاره کرد.

پیوستاندازه
نسخه ویندوز نرم افزار کشتی نجاتتعداد دانلود 2682 12.36 مگابایت
نسخه اندروید نرم افزار کشتی نجاتتعداد دانلود 4299 2.22 مگابایت