به همت گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی؛

کلیپ «رقیه های زمانه» تولید و منتشر شد

در آستانه سالروز شهادت حضرت رقیه، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی کلیپی با موضوع دختران شهدای مدافع حرم تولید و منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی همزمان با شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها، کلیپی با موضوع دختران شهدای مدافع حرم با عنوان «رقیه های زمانه» تهیه کرده که تقدیم مخاطبان محترم می گردد.

کاربران می توانند این کلیپ را از بخش فیلم سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی pasokhgoo.ir بارگذاری نمایند.

نمایش در:
نمایش بخش گالری