توسط مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:

طراحی و تولید نرم افزار اندرویدی «اخلاق تبلیغ»

این نرم افزار اندرویدی با امکاناتی ویژه توسط مرکز تولید و عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در آستانه ماه مبارک رمضان نرم افزار اندرویدی «اخلاق تبلیغ» با امکانات ویژه توسط مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی منتشر گردید.

نرم افزار «اخلاق تبلیغ» دین نرم افزاری است تخصصی ویژه مبلغین محترم که برای آشنایی این عزیزان با اخلاق تبلیغ با موضوعات مختلفی چون: مفاهیم کلی اخلاق تبلیغ، آداب و آفات اخلاقی تبلیغ، چالش های اخلاقی تبلیغ، سیره اخلاقی معصومین (ع) در تبلیغ، سیره علما در تبلیغ و توصیه های اخلاقی علما به مبلغین تدوین گردیده است.

این نرم افزار به سفارش میز اخلاق از قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی است که توسط کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی، تولید گردیده است.

همچنین با لینک زیر امکان دریافت از کافه بازار فراهم شده است:

https://cafebazaar.ir/app/com.akhlaghtabligh/

پیوستاندازه
qr-code.zipتعداد دانلود 1752 190.28 کیلوبایت