خدمتی دیگر از بخش مکتوب مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی؛

تولید نسخه اندروید سامانه پاسخگوی من ویژه معلمان (بشری)

حجت الاسلام والمسلمین حامد ملکی از تولید نرم افزار اندرویدی بشری خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین حامد ملکی ضمن اعلام این خبر افزود: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در راستای تعمیق باورهای دینی و بر اساس مصوبه میز آموزش و پرورش قطب های راهبری فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، سرویس پاسخگویی ویژه ای را برای معلمان، دبیران ، امامان جماعت و سایر موثران فرهنگی و تبلیغی در مدارس راه اندازی نموده است. معلمان و فعالان مدارس می توانند از طریق وب سایت «پاسخگوی من» به نشانیhttp://edu.pasokhgoo.ir  و یا نصب اپلیکیشن «بشری» بر روی گوشی های هوشمند که از طریق وب سایت پاسخگوی من و یا کافه بازار، سوالات خود را ارسال نمایند.

مدیر گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی خاطر نشان کرد که کارشناسان این بخش با تکیه بر تجربه غنی پاسخگویی و منابع و نرم افزارهای علمی و با در نظر گرفتن ملاحظات و شرائط محیطی مدارس و آموزشگاه ها اقدام به ارائه پاسخ، راهکار و مشاوره های دینی خواهند نمود.

لینک دریافت از کافه بازار:

https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.boshra

دانلود مستقیم:

پیوستاندازه
بشریتعداد دانلود 4558 5.11 مگابایت