در نشست تخصصی گروه علمی مشاوره مطرح شد:
در این نشست تخصصی کارشناسان گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی به بررسی علمی کتاب پرداختند

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، نشست تخصصی بررسی محتوای کتاب «درمان افسردگی با فعال سازی رفتاری» با حضور جمعی از کارشناسان پاسخگوی بخش مشاوره و روانشناسی در تاریخ سه شنبه چهارم دی ماه 97 برگزار شد.

کتاب درمان افسردگی، از نوع درمان های موج سوم می باشد و بحث روان درمانی و مشاوره در آن مطرح شده است.

این جلسه که با حضور دکتر عبدی، مدیر علمی گروه مشاوره و روانشناسی مرکز برگزار شد، ضمن ارائه تخصصی، کارشناسان به نقد و نظر روش درمان ارائه شد با استفاده از روش ایفای نقش پرداختند.

نویسندگان این کتاب مارتل، ديميدجيان و هرمان دون می باشند و توسط سامان نونهال و دکتر سيد علي محمد موسوي ترجمه شده است. همچنین توسط نشر ارجمند به چاپ رسیده است.

شایان ذکر است این نشست ها با حضور کارشناسان مرکز به منظور ارتقاء محتوایی و مهارتی پاسخگویان و با هدف مطالعات تطبیقی بین مبانی اسلامی و یافته های روز دنیا بطور مداوم برگزار می شود.