به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم با حضور در نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال که با عنوان توسعه کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی در قم برگزار شد، از غرفه دفتر تبلیغات اسلامی و شرکت های حاضر در نمایشگاه بازدید کرد.

آشنایی با توانمندی های شرکت حاضر در نمایشگاه و مذاکره با مسئولین شرکت ها و موسسات برای شناخت ظرفیت آنها جهت گسترش بسترهای پاسخگویی از جمله مهمترین نکات این بازدید بود.

شایان ذکر است که بخش فن آوری اطلاعات مرکز ملی پاسخگویی در کنار سایر بخش های دفتر تبلیغات در این نمایشگاه حضور یافت و آخرین دستآوردهای دیجیتالی را به علاقمندان عرضه کرد.