از سوی گروه علمی کلام مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
در این کارگاه علمی روش های جستجوی علمی در محیط اینترنت مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین اصغری «مدیر علمی گروه کلام» با اعلام این خبر گفت: این کارگاه دوساعته با حضور استاد شمس الدینی به منظور تقویت فعالیت ها و پژوهش های علمی در محیط اینترنت برگزار گردید.

وی در خصوص سرفصل های کارگاه گفت: راهبردهای پژوهش مدار در موتور جستجوی گوگل، نکات جستجوی علمی در گوگل و بررسی مراحل پژوهش در محیط وب مهم ترین مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.

مدیر علمی گروه کلام افزود: معرفی پایگاه های اطلاعاتی، ابزارهای پژوهشی گوگل، موتورهای جستجوی علمی، پایگاه های استنادی و پایگاه های کتاب شناختی از دیگر مباحثی بود که در کارگاه مطرح و مهارت های استفاده دقیق تر از آنها مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است نشست‏ها و کارگاه علمی در بخش‏ پشتیبانی علمی مرکز در گروه های قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ، به منظور تقویت مهارت های پاسخگویی و پژوهشی کارشناسان به طور پیوسته با حضور اساتید مبرز برگزار می‏شود.