حدیث «خیركم من تعلِّم القرآن و علِّمه» از كیست؟
این حدیث از پیامبر اكرم (ص) است كه در مستدرك الوسایل، محدث نوری ،جلد 4 صفحه 235 آمده است: عن عبدالرحمن السلّمی قال قال رسول الله(ص): « خیركم من تعلم القرآن و...

حدیث «خیركم من تعلِّم القرآن و علِّمه» از كیست؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مركز

این حدیث از پیامبر اكرم (ص) است كه در مستدرك الوسایل، محدث نوری ،جلد 4 صفحه 235 آمده است:

عن عبدالرحمن السلّمی قال قال رسول الله(ص): « خیركم من تعلم القرآن و علمه ».