آیا هر روز استحمام كردن كراهت دارد و یك روز در میان مستحب است؟
امام رضا (علیه السلام): « الحمّام يوم و يوم لا، يكثر اللّحم و إدمانه في كلّ يوم يذيب‏ شحم الكليتين؛ حمام یك روز در ميان گوشت بدن را زياد مي كند و هر روز حمام...

آیا هر روز استحمام كردن كراهت دارد و یك روز در میان مستحب است؟ حدیثی در این باره وجود دارد اگر بله ذكر كنید

از برخی از روایات حكم این مسئله استفاده می شود؛ چنانكه در حدیثی از امام رضا (ع) می خوانیم: « الحمّام يوم و يوم لا، يكثر اللّحم و إدمانه في كلّ يوم يذيب‏ شحم الكليتين؛ (1) حمام یك روز در ميان گوشت بدن را زياد مي كند، و هر روز حمام رفتن پيه‏هاي كليه را آب مي سازد».

پی نوشت ها:

1. كليني، محمد بن يعقوب، كافي، تهران، دار الكتب الإسلامية‌، 1407 ه‍ق‌، ج 6 ، ص 496