حال شما هم در مورد عدل خدا مثالي بياوريد
براي يافتن موارد بايد به معجم هاي موضوعي نهج البلاغه رجوع كنيد ...

حضرت علي عليه السلام در مورد قدرت خلقت خدا و نظم او مثال خلقت طاووس را در نهج البلاغه مي زند حال شما هم در مورد عدل خدا مثالي بياوريد .يا بايد براي يافتن جواب به كدام خطبه يا نامه و يا حكمت توجه كنم ؟

متشكرم موفق باشيد انشاءالله

بعض بيانات حضرت در زمينه عدل هم حالت تمثيلي دارد از جمله:

يوم العدل علي الظالم اشد من يوم الجور علي المظلوم (1)

روز عدل بر ظالم سخت تر از روز ظلم بر مظلوم است.

براي يافتن موارد بايد به معجم هاي موضوعي نهج البلاغه رجوع كنيد. يكي از اين معجم ها كه توسط مرحوم دشتي نوشته شده در آخر نهج البلاغه هايي كه با ترجمه ايشان است به چاپ رسيده است.

پي نوشت ها:

1. دشتي، ترجمه نهج البلاغه، قم، انتشارات مشهور، 1380، ص 710(حكمت341).