توسط بخش انجمن گفتگوی دین مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی اولین بسته گرافیکی فتو حدیث توسط بخش انجمن گفتگوی دینی مرکز تولید و در فضای مجازی عرضه شد.
طراحی اولین بسته فتو حدیث

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، بخش انجمن های گفتگوی دینی، در راستای فعالیت های خود در فضای مجازی و براساس نیازهای مخاطبان و جامعه، اقدام به تولیداتی در زمینه نرم افزارهای اندرویدی و تولیدات گرافیکی دارد. و تاکنون نرم افزارهای متنوعی در این خصوص تولید شده است.

در همین راستا، اولین بسته فتوحدیث با ده عنوان پوستر تولید و در فضای مجازی منتشر شد.
این پوسترها با عناوین دعا، آخرت گرایی، حل مشکل مردم، رزق حلال، بندگی، احتکار و اربعین تولید و نشر یافت.

کاربران محترم می توانند این عکس ها را از لینک زیر بارگیری (دانلود) نمایند:

http://pasokhgoo.ir/node/97058