نام کتاب ها و نویسندگان کتب اربعه
كتب اربعه ومولفان آن ها عبارتند:کافی، تهذیب، استبصار، من لا یحضره الفقیه...

لطفأ كتاب ها، نويسندگان و مؤلفان كتب اربعه را بنويسيد

 كتب اربعه ومولفان آن ها عبارتند:

الكافی، تالیف ابوجعفر محمد كلینی ( متوفای۳۲۹ هجری)

من لایحضره الفقیه، تالیف ابوجعفر محمد بن علی بن موسی بن بابویه قمی معروف به شیخ صدوق(متوفای هجری۳۸۱  هجری )

تهذیب و استبصار، تالیف ابو جعفر محمد بن حسن طوسی ،( متوفای ۴۶۰ ) (1)

پی نوشت:

1. كاظم مدیر شانه چی، علم الحدیث، قم، دفتر انتشارات اسلامی، ص 94-98