من دنبال كتابی می گردم كه بتونم در اون مطالبی رو از زمان خلقت آدم و
تاریخ انبیا، سید هاشم رسولی محلاتی.

   من دنبال كتابی می گردم كه بتونم در اون مطالبی رو از زمان خلقت آدم و آسمان، زمین و ... تا آخرین پیامبرمان در آن درج شده باشه و اگر درباره امامان هم باشه خیلی خوب می شه. ممنون می شم اگه اسم چند كتابی را كه در اون با زبانی ساده به این مطالب پرداخته شده باشه به من بدین

  پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مركز

در این باره، به كتاب های زیر مراجعه نمایید:

1. تاریخ انبیا، سید هاشم رسولی محلاتی.

2. حیوة القلوب، علامه مجلسی، تحقیق سید علی امامیان.

3. سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی