پنجشنبه ۳۰ فروردین‌ماه؛
کرسی علمی-ترویجی «عدل و شرّ از منظر فلسفه و کلام» با هدف پاسخگویی به شبهات مربوط به رابطه عدل الهی و شرور موجود در عالم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد علیجانی، رئیس مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان اظهار داشت: با بررسی سؤالاتی که مخاطبان از کارشناسان مرکز می پرسند، ۱۶ موضوع به عنوان پر تکرارترین موضوعات مورد سؤال مشخص شدند که یکی از آنها، بحث عدل الهی و شرّ است؛ بنابراین با توجه به پر بسامدترین موضوع بخش کلام در مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی، مقدمات برگزاری کرسی آزاداندیشی «عدل و شرّ از منظر فلسفه و کلام» را فراهم کردیم.

وی افزود: رویکرد این کرسی آزاداندیشی به صورت تقابلی است و موضوع عدل الهی و شر از منظر فلسفه و کلام با رویکردهای متفاوتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان بیان کرد: هر مسلمان به عدل الهی اعتقاد داشته و آن را یکی از اصول دین خود می‌شمارد، از طرف دیگر در جهان پیرامون ما انواع شرور طبیعی و اخلاقی وجود دارد که ممکن است این ناسازگاری را در اذهان به وجود بیاورد که چرا با وجود خداوند عادل، این همه شرور در جهان وجود دارد و اگر خداوند عادل است، پس وجود شرّ برای چیست؛ بنابراین هدف از برپایی این کرسی، پاسخگویی به چنین شبهاتی است و اینکه رابطه عدل الهی با شرور موجود در جهان از دیدگاه اسلام و از منظر فلسفی و کلامی مورد بررسی قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، کرسی علمی-ترویجی «عدل و شرّ از منظر فلسفه و کلام» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین جعفر شانظری، معاون فرهنگی-اجتماعی و عضو هیئت علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه اصفهان و محمدحسن یعقوبیان، استاد دانشگاه معارف قرآن و عترت وابسته به دارالقرآن الکریم در روز پنجشنبه ۳۰  فروردین‌ماه، از ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ویژه کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان و گروه فلسفه و کلام اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، این گونه برنامه ها در دستور کار مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان در سال 1397 قرار گرفته است.