رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی در اصفهان:
برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی فقه پزشکی ویژه ائمه جماعات و روحانیون و مبلغین دینی و دفاتر پاسخگویی طرح نسیم مهر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی در حاشیه برگزاری کارگاه یک  روزه آموزشی فقه پزشکی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی، مدیر گروه فقه و احکام مرکز ملّی پاسخگوی به سوالات دینی اظهار داشت: کارگاه‌های آموزشی فقه پزشکی با توجه به نیاز روز اساتید، دانشجویان، پزشکان و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود تا بتوان به خوبی سئوالات و شبهات پزشکی این قشر از جامعه را به خوبی پاسخ داد.

وی با اشاره به ضرورت پاسخگویی به مسائل شرعی در حوزه پزشکی، افزود: ائمه جماعات، روحانیون و مشاورین مستقر در دانشکده‌، خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ودفاتر طرح نسیم مهر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بیمارستان‌های تحت نظر این نهاد همه روزه با جامعه پزشکی مواجه هستند و با شرکت در این کارگاه‌ها از آخرین اطلاعات پزشکی در زمینه فقه، مطلع و به تبیین و تشریح آن می پردازند.

رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی در اصفهان تصریح کرد: روحانیون برادر و خواهر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همواره در حال پاسخگویی به مسائل مبتلا به جامعه پزشکی هستند، گفت: در مجموع 150 نفر از روحانیون خواهر و برادر که تحصیل کرده حوزه هستند و دوره‌های مشاوره و خاص پزشکی را پشت سر گذاشته اند، در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فعالیت می‌کنند و به صورت تخصصی آخرین فتاوای مراجع عظام تقلید را بیان می‌کنند.