در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد؛

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قطبی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در مراسم رونمایی از اوّلین کتاب منتشر شده در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان اظهار کرد: تلاش ما این است که از مجموعه سؤالات جمع‌آوری شده و پاسخ به آنها به سمت فرآوری و استفاده از آنها حرکت کنیم. درست است که مخاطبان سؤالی را مطرح کرده و پاسخ آن را دریافت کرده‌اند، اما می‌توان با تغییر شکل سؤالات و عمومی کردن آنها و مستندسازی و تکمیل پاسخ‌ها نسبت به انتشار وسیع‌تر آنها در قالب‌هایی مثل کتاب اقدام کرد.

وی اضافه کرد: امروز به برکت فضای مجازی، سیستم‌های جمع‌سپاری پلتفرم‌هایی را ایجاد کرده که در لحظه، همه در حال تولید، اشتراک‌گذاری و استفاده از داده‌ها هستند؛ ولی ما محتوایی را که به صورت دقیق و علمی تولید کرده‌ایم، در جایی مخفی نموده و قفل زده‌ایم، در حالی که جامعه تشنه آن است و ضرورت دارد تا از آن استفاده کند و نباید آن را به گروه خاصی منحصر کنیم.

وی تصریح کرد: یکسری مسائل در جامعه وجود دارد که نیاز است خود ما برای آنها سؤال تولید کرده و جواب بدهیم، این اتفاق باید به سرعت رخ دهد و قبل از اینکه ابهامی در ذهن مردم شکل بگیرد، ما به آن پاسخ دهیم، چون تمام مردم به ما مراجعه نمی‌کنند، بلکه درصد اندکی از آنها مراجعه نموده و از ما پاسخ دریافت می‌کنند، مابقی مراجعه نکرده یا ما را نمی‌شناسند و حتی در صورت شناخت، اهمیتی نمی‌دهند؛ اما ذهن آنها به تدریج شاکله منفی پیدا کرده و به تعبیر قرآن، قوه تشخیص آنها بر مبنای دیگری شکل می‌گیرد.