این نرم افزار در بر دارنده 220 پرسش در موضوعات سخنان، فضایل، همسران و فرزندان، قیام عاشورا، عزاداری، مرقد و بارگاه، زیارت عاشورا و سایر مباحث، می باشد

نرم افزار کشتی نجات با تلاش کارشناسان بخش پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با محوریت سوالات و شبهات در موضوع شخصیت و جایگاه حضرت اباعبد الله الحسین علیه السلام و قیام عاشورا در دو نسخه ویندوز و اندروید تولید و عرضه شده است. این نرم افزار در بر دارنده 220 پرسش در موضوعات سخنان، فضایل، همسران و فرزندان، قیام عاشورا، عزاداری، مرقد و بارگاه، زیارت عاشورا و سایر مباحث، می باشد.
این نرم افزار از آدرس اینترنتی http://pasokhgoo.ir/sites/default/files/field/software/kashti.zip به طور مستقیم قابل دانلود است.