از امام زين العابدين (ع) روايت شده است كه فرمود : «من قرا انا انزلناه عند فطوره و عند سحوره كان فيما بينهما كالمتشحط بدمه في سبيل الله تعالي؛ كسي كه سوره انا انزلنا را هنگام افطار و سحرش بخواند، بسان كسي است كه در راه خدا در خونش غلطيده باشد».(1)

 1. ابن طاووس، علي بن موسي، اقبال الاعمال، دار الكتب الاسلاميه، ج1 ، ص 114.