حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا این گفته صحت دارد که پیامبر فرموده باشد: من در زمان پادشاه عادل(انوشیروان ساسانی) به دنیا آمده ام؟
چنین روایتی در بحار الانوار مجلسی نقل شده است ولی از آن پادشاه عادل اسم برده نشده است. اما این  روایت فاقد سند و مرسل است، گذشته از اینکه اشکال محتوایی هم دارد، چون این حرف را کسی می گوید که در قلمرو آن شاه زندگی کند، در حالیکه آن زمان حجاز به طور مستقل و قبائلی زندگی می کردند، لذا معقول نیست کسی که در یک سرزمین دیگر زندگی می کند، چنین جمله ای را بگوید. ضمن اینکه از لحاظ تاریخی عدالت ایشان (انوشیروان ساسانی) ثابت نشده است.