مرکز ملی پاسخگویی همواره مورد اعتنا و تایید اینجانب بوده است

بازدید رئیس دفتر تبلیغات اسلامی از غرفه مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در نمایشگاه کتاب تهران
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم روز چهارشنبه 1396/2/20 از غرفه مرکز ملی در سی امین نمایشگاه بین الملی کتاب تهران بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار پاسخگو دکتر واعظی ضمن تشکر و قدردانی از حضور کارشناسان مرکز در نمایشگاه اشاره کردند: مرکز ملی پاسخگویی همواره مورد اعتنا و تایید اینجانب بوده و انشا الله این روند ادامه پیدا خواهد کرد.
ایشان ضمن بیان برکات مرکز ملی پاسخگویی در حل مشکلات مردم و پاسخگویی مستقیم به سوالات دینی از مسیرهای مختلف افزود: به فضل خدا رویه دفتر تبلیغات اسلامی در حمایت از مرکز برای توسعه کمی ، کیفی در فعالیت های پلاسخگویی استمرار خواهد داشت.