با همکاری مرکز ملی پاسخگویی، خواهیم توانست چنان که مقام معظم رهبری فرموده اند فضای مجازی سالم و ایمن برای جوانان کشورمان فراهم کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد:
نرم افزارهای تولید شده در مرکز ملی پاسخ گویی به لحاظ فنی و محتوایی قابلیت عرضه در تمام نهادهای کشور را دارد.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در بازدید از مرکز ملی پاسخ گویی با ستایش از فعالیت های فضای مجازی موفقیت های مرکز در حوزه فناوری اطلاعات گفت: نرم افزارهای تولید شده در مرکز ملی پاسخ-گویی پس از بررسی های کارشناسی قابلیت عرضه تمام به نهادها را دارد.
چنان که هم اکنون در مجموعه های اداری وزارت ارشاد، هنگام شروع به کار رایانه های اداری این نرم افزارها، اجرا می شود.
در این جلسه ابتدا جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین مخدوم ریاست محترم مرکز ملی پاسخگویی ضمن خیر مقدم خدمت مهمان محترم، به تشریح کلیاتی از پیشینه و فعالیت‌های مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی و بخش های مختلف آن پرداخته و در ادامه افزود: فعالیت مجازی مرکز در سال 1387 به صورت رسمی آغاز به کار کرده و با لطف خداوند توفیقات قابل توجهی در این مدت به دست آورده ایم.
وی افزود: این مرکز با شناسایی عرصه های مختلف فضای مجازی با هدف پاسخ گویی به پرسش ها و مواجهه موفق با شبهات ده ها نوع فعالیت را در این زمینه ساماندهی و هدایت می کند.
وی با توجه به رشد سریع تکنولوژی و به ویژه پیشرفت روزافزون در حوزه های ارتباطی اضافه کرد: این مرکز سعی کرده علاوه بر فضاهای پرسابقه در این عرصه در فضاهای جدید مانند شبکه های اجتماعی حضوری فعال و قابل ملاحظه داشته باشد.
در ادامه این جلسه، دکتر سید مرتضی موسویان با ابراز خرسندی از فعالیت های مرکز، ابتدا درباره تقویم شمیم یار به عنوان یک نمونه از محصولات مرکز ملی پاسخ گویی گفت: یکی از محصولات این مرکز نرم افزار شمیم یار بوده که بعد از توافق با مرکز، برای مجموعه کاربران زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (قریب 1000 کاربر اداری) نصب شده و مورد استقبال قرار گرفته است و در فاز بعدی قرار است در سیستم های سازمان حج و زیارت و سازمان اوقاف نیز نصب شود.
وی گفت: دغدغه و دلیل اصلی بنده برای شرکت در این جلسه، ایجاد تیمی برای پاسخ به شبهات و پرسش ها درباره "فضای مجازی" می باشد.
وی افزود: تحقیقات نشان داده است یکی از دلایل ناهجاری های اجتماعی، عدم اطلاع درست کاربران از فضای مجازی است که باعث حد و مرز نداشتن ارتباطات در فضای مجازی شده است.
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد با توجه به موقعیت شایسته و گستره کار مرکز ملی افزود: با بهره گیری از توان کارشناسی این مرکز، امکان مقابله با بخشی از معضلات فضای مجازی وجود دارد به این نحو که به جای راه حل های صرفاً سلبی با مطالعه، پژوهش، مسئله شناسی و آینده نگری، به دنبال راهکارهای مثبت و ایجاد برای مقابله با چالش ها و آسیب های این حوزه بود.
ایشان در پایان افزود: با همکاری مرکز ملی پاسخگویی، خواهیم توانست چنان که مقام معظم رهبری فرموده اند فضای مجازی سالم و ایمن برای جوانان کشورمان فراهم کنیم. چه اینکه چنین کاری نیازمند عزم ملی و کارشناسان با تجربه می باشد.
دکتر موسویان در پایان با اشاره به تأکید وزیر محترم ارشاد، درخواست تشکیل کارگروه تخصصی و عقد تفاهم نامه همکاری بین دو مرکز مطرح کردند که مقرر شد پیش نویس های لازم فراهم شود.