حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا قضیه آمدن حضرت زینب کبری(س) برای کمک امام حسین (ع) و شهادت حضرت رقیه در خرابه شام صحت دارد؟
آمدن حضرت زینب کبری (س) که کسی باقی نمانده بود و کمک کرد حضرت امام حسین (ع) سوار مرکب شود در مقاتل متاخر هست و رویش خیلی حساب نمی کنند.
اما اصل قضیه  دختری چهار ساله که « امام حسین (ع) دختری چهار ساله ( بدون ذکر اسم رقیه ) داشت و همان طوریکه مشهور است، پدرش را در خواب دید و سر پدرش را آوردند و بعد از آن رنجور یعنی مریض شد و دو سه روز بعد  از دنیا رفت»، را عماد بن حسن بن علی طبری در کتاب «  الکامل فی السقیفه» ، معروف به کامل بهایی(قرن 7 هجری)،  از کتاب « مطاعن معاویه »  تالیف عالمی به نام مأمونی   نقل کرده است. و مرحوم شیخ عباس قمی در منتهی الامال در قضایای خرابه شام هم  همین چند خط را از عماد الدین طبری نقل می کند و گزارش دیگری ندارد. و نمی دانیم اسم (رقیه) از کی اضافه شده است و آنچه بین ما معروف است اینکه سن حضرت (س) سه ساله بود و شهادتش بلافاصله بعد از ملاقات سر امام حسین (ع) اتفاق افتاد.