حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

با توجه به نکات مثبتی که در تاریخ در مورد مختار آمده است، چرا برخی او را مورد مذمت قرار می دهند، درحالیکه مسلم بن عقیل در سفر به کوفه مهمانِ خانه مختار می شود؟
مختار از سران و بزرگان شیعه و فرد مورد اعتماد و محترمی بوده است، از این جهت مسلم ابتدا مهمان مختار بود و چون طرفدار اهلبیت(ع) بوده است، در تاریخ تهمت های ناروا و نسبت های نادرستی از جانب بنی امیه به او زده شده است، و او را ترور شخصیت کرده اند. همان طوریکه اهلبیت(ع) را هم شخص شان و هم شخصیت شان را ترور کردند.
البته شخصیت مختار مورد اختلاف است و اینکه بعضی ها مختار را قبول ندارند، این اختلاف نظر در تاریخ است.