حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

افرادی که در مقابل امام حسین(ع) ایستادند دارای مذهب خاصی بودند؟
کسانی که در برابر امام حسین(ع) ایستادند، عموما طرفدار عثمان و بنی امیه و دشمن اهلبیت و اموی مسلک بودند. ولی از دنیا پرستان، پول پرستان و بی تفاوت ها هم در میانشان بودند.
از میان شیعیان کوفه کسانی که به امام حسین(ع) نامه نوشتند، کسی در کربلا و در سپاهیان عمر بن سعد، با امام حسین(ع) نجنگیدند، بلکه آنها مرعوب شدند و در کوفه ماندند. با اینکه ایستگاههای بین کوفه و کربلا برای ممانعت از پیوستن شیعیان به لشکر امام حسین(ع) گذاشته بودند، ولی شیعیانی مثل؛ مسلم بن عوسجه، حبیب بن مظاهر و کلبی و همسرش، از موانع گذشتند و خودشان را به امام حسین(ع) رساندند.
در آن زمان مذاهب خمسه امروزی وجود نداشت، و عمدتا اموی مذهب بودند.