حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد سلیم بن قیس هلالی و کتابش«اسرار آل محمد(ص)» توضیح بفرمایید.
سُلَیم بن قیس هلالی از جمله تابعین است، کتابی به نام خودش، راجع به قضایای سقیفه و بعد آن نوشته است. این کتاب شدیدا مورد اختلاف است، موافق و مخالف دارد.
بعضی از بزرگان از جمله مرحوم محقق تستری در «قاموس الرجال»، در ماده ی «سین» و سلَیم، در بررسی دلایل موافقین و مخالفین می فرماید: حرف درست در مورد این کتاب فرمایش شیخ مفید است؛ اصل کتاب صحت دارد ولی تخلیط در آن وجود دارد.