حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد پیشینه مسجدالاقصی و غاصبین آن توضیح بفرمایید.
بیت المقدِس بر وزن مسجِد یا مسجدالاقصی است، حضرت داوود نبی 3000 سال قبل از میلاد مسیح آن را بنیان گذاری کرد، و عمرش کفاف نکرد، حضرت سلیمان آن را تکمیل کرده است.
سیاست استعماری قدرتهای بزرگ مخصوصا دولت انگلستان بر این تعلق گرفت که برای قوم یهود محلی و کشوری در نظر بگیرند. ابتدا نظرشان در حبشه و اتیوپی بود، ولی منطقه خاورمیانه و فلسطین اشغالی را در نظر گرفتند. ابتدا بعضی زمین ها را خریدند، وقتی خواستند حکومت تشکیل دهند، فلسطینیان بومی مقاومت کردند، کشتارهای جمعی مثل صبرا و شتیلا پیش آمد. تا آنکه در سال 1948 با حمایت دولتهای غربی، این حکومت غاصب رسمیت یافت.
اگر کسی بخواهد از این سرگذشت غم انگیز و فاجعه ای که در این منطقه اتفاق افتاده است اطلاع کافی داشته باشد، کتاب «سرگذشت فلسطین» نوشته اکرم زحیتل، ترجمه آقای هاشمی رفسنجانی را مطالعه بفرمایند، اسناد و مدارک زیادی در این زمینه در آن وجود دارد.