حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

چرا از ائمه(ع) در مورد قبر مخفی حضرت فاطمه(س) سوال نشده است؟
شبانه دفن کردن بدن حضرت فاطمه(س) و پنهان بودن قبر ایشان، جنبه ی اعتراضی داشت. حضرت فاطمه(س) در اعتراض به حمله به خانه ی ایشان و جفا و حقی که از ایشان غصب کردند، وصیت کردند، ایشان را شبانه غسل و کفن کنند و شبانه دفن کنند. می خواستند این اعتراض و سوال باقی بماند، که چرا یگانه دختر رسول خدا(ص) قبرش مخفی و شبانه دفن شده است؟ و طبعا این سوال این خاطره را در اذهان زنده می کند، و جنبه اعتراضی اش همچنان در طول تاریخ می خواهند که بماند. موردی نداریم که از ائمه(ع) در این مورد سوال شده باشد. برخلاف قبر حضرت علی(ع) که نگرانی از جانب بنی امیه و خوارج بود، که در ابتدا مخفی بود و بعدها با انقراض آنها، آن نگرانی برطرف شد.