حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره نیاکان ابوسفیان توضیح دهید، و دلیل دشمنی اش با پیامبر(ص) چه بود؟
ابوسفیان از قریش و از تیره ی بنی امیه بود. این تیره در زمان جاهلیت و پیش از ظهور اسلام و هم بعد از ظهور اسلام با بنی هاشم رقابت داشتند. ابوسفیان بعد از ظهور اسلام سردسته ی مخالفان پیامبر(ص) بود، و بقیه را بر علیه پیامبر(ص) تحریک می کرد. در جنگ بدر سه نفر از بستگان نزدیکش به دست مسلمانان کشته شده بود. آن زمان صحبت جنگ اسلام و کفر بود، اما اینها در زمان اسلام هم کینه بدر و احد را نسبت به پیامبر و اهلبیت(ع) در دل داشتند.